Nintendon pohjoismaiden jakelija, Bergsala AB, on vahvistanut tiedon siitä että Nintendo Switchin avajaisviikonloppuna on laitetta myyty Euroopassa enemmän kuin mitään muuta Nintendon konsolia minään julkaisuviikonloppuna Nintendon historiassa. Pyysimme kuitenkin asiaan lisäselvitystä, sillä tiedote ei määritä perustuuko väittämä jälleenmyyjille myytyihin konsoleihin vai loppuasiakkaille myytyihin yksiköihin. (Edit: Bergsala ei voinut tarkentaa myyntilukuja, ja suostuivat vain kommentoimaan: “kyseessä on todella hyvä ennätys laskutavasta riippumatta”)

Myös Switchin kanssa yhdessä julkaistu The Legend of Zelda: Breath of the Wild, joka on saanut teknisistä ongelmistaan huolimatta todella hyviä arvosteluja alan lehdiltä. Se pääsi kaikkien aikojen parhaiten myydyn Nintendon lanseerauspelin pallille Euroopassa ja koko Zelda –sarjan 30-vuotisen historian aikana, selättäen entisen ennätyksen haltijan, Wii Sportsin. Suoritus on sikäli hieno, että Wii Sports tuli Wii –konsolin kylkijäisenä, siinä missä Zelda on ostettava erikseen.

Julkaisemme oman Switch-katsauksen lähiaikoina, sillä saimme laitteen vasta julkaisupäivänä.