OnePlus julkaisi tänään uuden kokonaan mustan version OnePlus 3T -älypuhelimesta. OnePlus 3T Midnight Black -mallia on saatavilla rajoitettu erä. Uutuus on jatkoa OnePlussan design-yhteistyötä ranskalaisen muotitalo coletten kanssa. Rajoitettu erä OnePlus colette edition -mallia oli myynnissä Pariisissa 21. maaliskuuta, jolloin järjestetty pop up -tapahtuma keräsi satoja faneja jonottamaan liikkeeseen pääsyä.

Suomalaisfanit pääsevät ostamaan oman OnePlus 3T Midnight Black -mallinsa jo lauantaina 25. maaliskuuta alkaen klo 14 Helsingissä sijaitsevasta Elisa Kulma -myymälästä. Ensimmäisille asiakkaille on kaupanteon yhteydessä luvassa lahja. Lisäksi Hyperbeast myy rajallisen 250 kpl erän Midnight Black -mallia popup -verkkokaupassaan perjantaina 23. maaliskuuta. Popup -verkkokauppa avautuu kello 18:00 osoitteessa https://hbx.com.

Pohjois-Amerikassa ja muualla Euroopassa Midnight Black on myöhemmin ostettavissa rajoitetun ajan osoitteessa OnePlus.net.

“OnePlus hyödyntää käyttäjiltä saamaansa palautetta suoraan tuotteiden kehittämiseen ainutlaatuisella tavalla. Käyttäjämme ovat toivoneet kokonaan mustaa OnePlus 3T:tä, joten työryhmämme ryhtyi työskentelemään tähän mennessä parhaimman puhelimen valmistamiseksi. Kehityksen tuloksena on OnePlus 3T Midnight Black”, kertoo OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau. “Uudessa versiossa yhdistyvät tehokas laitteisto, nopea ja saumaton ohjelmisto ja viimeistellyt yksityiskohdat.”

OnePlus pysyy uskollisena “Never Settle” -motolleen myös uusimman versionsa kohdalla. OnePlus testasi yli 30 eri vaihtoehtoa valmistaakseen puhelimeen kokonaan mustan ja yhtenäisen space grade -alumiinista valmistetun kuoren. Kuoressa on kolme 14 mikronin paksuista pinnoitekerrosta, mikä korostaa puhelimen metallista ulkonäköä ja tunnetta. Kaikkiin puhelimiin tehdään kaksi hiekkapuhallusta, joissa erikokoiset metallihiekanjyvät hiovat puhelimeen tyylikkään kiillon. Lopuksi jokainen laite viimeistellään kerroksella, joka hylkii sormenjälkiä. Siksi puhelin pysyy käytössä samannäköisenä kuin se oli paketista otettaessa.

OnePlus 3T on rakennettu yhteistyössä OnePlussan käyttäjien muodostaman yhteisön kanssa. 3T on valittu useissa eri yhteyksissä yhdeksi viime vuoden parhaista älypuhelimista. Puhelimessa hyödynnetään alan edelläkävijäteknologiaa, kuten Dash Charge-latausta, jonka ansiosta puhelimeen voi ladata puolessa tunnissa virtaa koko päivän tarpeeseen. Lisäksi puhelimessa on Qualcomm® Snapdragon™ 821 -prosessorin nopein versio, joka tekee puhelimesta yhden markkinoiden tehokkaimmista älypuhelimista. Nyt käyttäjillä on mahdollisuus hankkia OnePlussan tähän mennessä tyylikkäin lippulaivapuhelin, kokonaan musta Midnight Black. OnePlus 3T Midnight Black -mallissa on 128 GB:n tallennustila ja 6 GB:n RAM-muisti. Mallia on myynnissä vain rajoitettu erä hintaan 479 euroa.

Lähde: OnePlus -lehdistötiedote.