Samsung esittelee uusimman puhelinmallinsa kestävässä Galaxy XCover -sarjassa. XCover 4 yhdistää suuremman HD-näytön, kavennetut näytönreunukset, laajennetun tallennustilan ja muita Galaxy-sarjan laitteita vastaavan muotoilun.

XCover 4 on IP68-luokitettu, eli laite on vedenkestävä ja pölytiivis. XCover 4 kestää 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen. Siinä on kyvykäs 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera, helposti vaihdettava akku ja riittoisa akkukesto. Sisäinen 16 gigatavun tallennustila on helposti laajennettavissa microSD-muistikortilla, minkä lisäksi puhelimessa on 2 gigatavua keskusmuistia.

 

 

 

 

 

Laitteessa on Knox 2.7 -mobiilitietoturvaominaisuudet ja Android Nougat 7.0 käyttöjärjestelmä. Tarkemmat tekniset tiedot ovat seuraavat:

Galaxy XCover 4 (2017) -puhelimessa on 1,4 GHz neliydinsuoritin, 2,0 Gt RAM-muistia ja Android 7.0  Nougat -käyttöjärjestelmä. Siinä on 5 tuuman HD TFT-näyttö, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja microSD-tuki 256 gigatavuun asti. Takakamera: 13 megapikseliä AF (F1.9), etukamera: 5 megapikselia FF (F2.2). Akku: 2800 mAh (vaihdettavissa). Mitat: 145,9 x 73,1 x 9,7 mm. Yhteysominaisuuksiin lukeutuu:  Wi-Fi: a / b / g / n / (2,4 / 5 GHz) Wi-Fi Direct, NFC (UICC), microUSB, USB 2.0, 3,5 mm kuulokeliitäntä, Bluetooth v4.2, GPS + GLONASS. Anturit: kiihtyvyysanturi, etäisyysanturi, geomagneettinen anturi ja RGB-valoanturi. IP68-sertifiointi.

Samsung Galaxy XCover 4:n myynti alkaa 13. huhtikuuta ja sen suositushinta on 299 euroa.

Lyhennetty pressitiedotteesta.

Lisää tietoja tuotteesta osoitteessa http://www.samsungmobilepress.com/