Uudessa XE70-mallistossa on yhdistetty Sonyn eri teknologioita parhaan 4K HDR-kuvan ja todentuntuisen äänimaailman takaamiseksi. Kuvan terävyyden takaa XE70 -mallistosta löytyvä 4k X-Reality™ PRO -kuvaprosessori, joka analysoi kuvia ja muuntaa ne realistiseksi värejä, kontrastia, muotoja ja muita osatekijöitä muokkaamalla. Motionflow™ XR säilyttää yksityiskohdat ja sulavan kuvan nopeissa kohtauksissa.

Malliston äänentoistossa on hyödynnetty erityistä teknologiaa. ClearAudio+ hienosäätää TV-äänen kokonaisvaltaiseksi surround-kokemukseksi erottelemalla ja selkeyttämällä ääntä. Laitteesta löytyvä Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa kadonneita taajuuskomponentteja luonnollista ääntä vastaavaksi, joka lisää myös tilan tuntua. Cinematic S-Force Surround puolestaan luo äänenvoimakkuuden, aikaviiveen ja ääniaaltojen kirjon TV:n kaiuttimilla jäljitellen luonnollisesti kolmiulotteisia äänikenttiä.

Mallisto on varusteltu sisäänrakennetulla WiFi-ominaisuudella, joka takaa pääsyn monipuoliseen sisältöön.

Sonyn XE70-mallisto tulee saataville seuraavissa kokoluokissa: 43”, 49”, 55” ja 65”. Televisioiden hinnat julkaistaan myöhemmin. Mallisto tulee myyntiin Suomessa kesäkuussa 2017.

Lisätietoja on saatavilla viralliselta tuotesivulta: http://www.sony.fi/electronics/televisiot/xe7000-series