Nintendo 3DS -käsikonsoliperhe saa uuden jäsenen 28.7. julkaistavasta New Nintendo 2DS XL -konsolista.

New Nintendo 2DS XL -konsolissa on uusi tyylikäs muotoilu ja se julkaistaan kahdessa eri värissä, BLACK+TURQUOISE ja WHITE+ORANGE. Laite sisältää samat suuret näytöt kuin New Nintendo 3DS XL ja se on yhtä tehokas mutta hieman kevyempi. Kuten nimestä voi jo päätellä, New Nintendo 2DS XL -konsolilla voi pelata pelejä ainoastaan 2D-tilassa. Laitteesta löytyy myös sisäänrakennettu amiibo-tuki.

 

Oheisesta trailerista pääset kurkkaamaan tulevasta laitteesta lisää: New Nintendo 2DS XL – Announcement Trailer

Konsolin julkaisupäivänä julkaistaan myös kolme uutuuspeliä, joita voi pelata kaikilla Nintendo 3DS -käsikonsoliperheeseen kuuluvilla konsoleilla:

  • Hey! PIKMIN: ”Tässä täysin uudenlaisessa Pikmin-pelissä ohjataan Captain Olimaria läpi 2D-kenttien ja kerätään Sparkliumia hänen rikkinäistä S.S. Dolphin 2 -avaruusalusta varten. Käytä kosketusnäyttöä valitaksesi oikean Pikminin oikeaan tilanteeseen. Heitä Pikminejä vihollisia tai esineitä kohti edetäksesi ja ratkaistaksesi pulmia tässä hauskassa seikkailussa.”
  • Miitopia: ”Lähde seikkailuun yhdessä Mii-hahmosi ja Mii-ystäviesi kanssa uudessa Miitopia-maailmassa. Anna Mii-hahmoille erilaisia rooleja ja näe jännittäviä ja hauskoja tilanteita, kun he taistelevat yhdessä Dark Lordia vastaan. Voit ottaa Miitomo ja Tomodachi Life -pelien Mii-hahmot mukaan seikkailuun, tai luoda oman Mii-joukkueen. Hauska roolipeli, jossa luodaan suhteita ja rakennetaan joukkueita.”
  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: ”Suositun Brain Training -pelisarjan kolmas peli. Tämän pelisarjan pelejä on myyty jo yli 15 miljoonaa kappaletta Euroopassa. Valmistaudu treenaamaan aivojasi. Nyt testataan, kuinka hyvin pystyt keskittymään!”

Lähde: Nintendo