Kävimme tutustumassa Elisa Kulmassa DJI:n uuteen Spark-droneen, jonka myynti on alkanut Suomessa tänään. Spark on todella pieni drone jota voi ohjata mm. käsieleillä.

Sparkin hinnat Suomessa ovat 599 euroa perusversion osalta ja 799 euroa Fly More -paketilla, joka sisältää ohjaimen, lisäakun, propellisuojat, vaihtopropellit, laukun ja erillisen laturin itse kopterin lisäksi.

Kurkkaa alta videomme Sparkin eleohjauksesta. Kuvagalleria Sparkista tiedotteen jälkeen.

Elisan tiedote DJI Sparkista:

Elisan yhteistyö maailman johtavan drone-valmistajan kanssa syvenee – myyntiin markkinajohtaja DJI:n odotettu Spark-uutuus

Elisa laajentaa kuvauskoptereiden valikoimaansa tuomalla myyntiin markkinajohtaja DJI:n odotetun drone-uutuuden DJI Sparkin. DJI Spark on kämmenellä ohjattava minidrone, joka tekee sekä kuvaamisesta että lennättämisestä yhä helpompaa.

Maailman johtavan drone-valmistajan DJI:n odotettu uutuusmalli Spark lentää Elisan valikoimiin.

– Yhteistyömme DJI:n kanssa on alkanut erinomaisesti ja myyntimäärät ovat yllättäneet meidät positiivisesti, kertoo Elisan henkilöasiakasyksikön liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Juuri kesäkuukaudet ovat nelikoptereiden kuuminta myyntiaikaa.

– DJI Spark on odotettu lisä drone-valikoimamme alempaan keskihintaluokkaan, kuitenkin erittäin kehittyneillä ominaisuuksilla varustettuna. DJI Sparkin kämmenohjaus tekee sekä kuvaamisesta että lennättämisestä helppoa, Virkki sanoo.

– Dronet ovat luonnollinen osa valikoimaamme, sillä ne muodostavat kiinteän parin älypuhelimien kanssa. Älypuhelimen avulla voi seurata dronen välittämää kuvaa, ohjata esimerkiksi kameratoimintoja sekä tietysti jakaa kuvaamaansa materiaalia vaikkapa sosiaaliseen mediaan, Virkki luonnehtii.

Lisääntynyt kuvauskäyttö on yksi syy drone-lennokkien suursuosioon. Tuttuja maisemia ja mielenkiintoisia tapahtumia voi katsella myös lintuperspektiivistä.

– Kämmenohjattava Spark on suuri askel eteenpäin nelikoptereiden tullessa entistä enemmän osaksi ihmisten jokapäiväistä arkea. Odotamme innolla, että voimme auttaa Elisan asiakkaita heidän jakaessaan itselleen tärkeitä hetkiä, ovat ne sitten työ- tai vapaa-aikaa, esimerkiksi omia harrastuksia tai yhteistä aikaa ystävien ja perheen kesken, sanoo DJI:n EMEA-alueen viestintäpäällikkö Matt Bailey.