Kesän aikana kuluttajien käsiin pääsevä Garmin Virb 360-kamera on uusin tulokas kasvavilla 360-kameroiden markkinoilla. Kestävän, vesitiiviin ja äänikomennoilla toimivan kameran kerrotaan kykenevän jopa 5,7K/30fps resoluutioon sekä 360 asteen äänentallennukseen joka takaa vaativammallekkin käyttäjälle korkealaatuisen lopputuloksen. 4K/30fps pallomainen kuvanvakaus takaa sunnuntaikäyttäjänkin videon tasaisen laadun kameran liikkumisesta välittämättä.

G-metrix-päällekkäistiedot tuovat käyttäjälle mukavan lisän kuvaamiseen. Ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi jakaa kuvissaan tai videoissaan entistäkin enemmän tietoja. Sisäänrakennetut anturit kuten ilmanpainemittari, kiihtyvyysmittari, GPS sekä GLONASS tuo lopputuotokseen lisää maustetta kertomalla esimerkiksi käyttäjän korkeuden merenpinnasta, liikkeen nopeuden g-voimissa tai todellisen jännityksen paljastavan sydämen sykkeen.

Virb 360:lla kuvaat laadukasta ja tasaista kuvaa niin vedessä, ilmassa kuin tukevasti seisten maan kamaralla jakaen kaiken suorana tai tallennettuna katsojille ilmaisen mobiilisovelluksen kautta. Mobiilisovelluksen avulla lisäät omat päällekkäistietosi tai muokkaat tuotostasi myös reaaliajassa jokaisen nähtäväksi.

Tekniset tiedot Garmin Virb 360
Resoluutio: Jopa 5,7K/30fps yhdistämättömissä ja 4K/30fps yhdistetyissä kuvissa.
Kuvasensori: 2x 7,7mm 12Mpix taustavalaistu CMOS
Aukko: F/2.0
Suljinnopeus: 30-1/8000s
Äänen tallennus 360 astetta neljällä mikrofonilla.
Videotilat: video ja Timelapse
Muisti: microSD-kortti max.128gb
Vesitiiveys: 10m
Akunkesto: 1h
Livestriimaus Youtubessa ja Facebook livessä yhteensopivalla mobiililaitteella. (iOS)
360-asteen stillkuva: 15Mpix
Selkeä näyttö
Ääniohjaus
WiFi, NFC
VR-yhteensopiva
Ilmapuntari, kiihtyvyysmittari, gyroskooppi, kompassi, GPS/GLONASS (10hz)
Mitat: 39 x 59,3 x 69,8mm
Paino: 159,6g
Myyntipakkauksen sisältö: kamera, akku, lataus/datakaapeli, kolmijalkatelakka, actiontelakka, kolmijalka/otekahva, käyttöopas
Suositushinta: 869€

 

Lähde:Garmin