Niille masokisteille, jotka tykkäsivät alkuperäisen Xboxin isommasta ”Duke” –ohjaimesta on helpotusta tiedossa. Hyperkin nimittäin tuo Xbox One:lle uusintapainoksen ”Duke” –ohjaimesta alkuperäisessä suuruudessaan. Kyse on tietenkin alkuperäisen Xboxin tuntuman palauttamisesta Xbox Onen juuri julkaistuun originaalien Xbox-pelien yhteensopivuustilaan. Henkilökohtaisesti toivoisin myös Controller S -ohjaimesta uusintapainosta, sillä Duke on allekirjoittaneelle auttamattomasti liian iso. Hyperkin on suunnitellut ohjaimen yhdessä alkuperäisen “Duke” -ohjaimen tehneen Seamus Blackleyn kanssa joten tuntuman pitäsi olla täsmälleen oikea.

Niille, jotka eivät tiedä “Duke”:n historiaa, voidaan lyhennelmänä kertoa että kyseessä on orkkis boxin mukana tullut ohjain, joka myöhemmin korvattiin paremmin käsiin sopivalla Controller S -ohjaimella. Controller S siirsi myös painikkeita normaalille homo sapiensille paremmin sopiviin paikkoihin. “Dukea” pidettiin naurettavan ylikokoisena, epämiellyttävänä ja se sai aikoinaan paljon ilkeilyä osakseen. Ohjaimella oli kuitenkin vannoutuneet faninsa, joten siksi Hyperkin päätti tehdä ohjaimen uusiksi.

Ohjain toimii Xbox Onen lisäksi myös Windows PC:llä.