Samsung esittelee uuden Galaxy J5:n. Suomen myydyimmän älypuhelimen 2017-versio ihastuttaa ensisilmäyksestä lähtien. Se tarjoaa korkeaa suorituskykyä, näyttävää metallista muotoilua ja paranneltua kamerateknologiaa täysin uudessa paketissa.

Galaxy J5:ssä on premium-tuntumalla ja pyöristetyillä reunoilla varustettu metallirunko ja se istuu tukevasti pienempäänkin käteen. Siinä on 5,2 tuuman HD Super AMOLED -näyttö, pitkä akkukesto ja 2 gigatavua RAM-muistia. Työkäyttäjien ja paljon reissaavien iloksi uudessa J5:ssä on paikka kahdelle SIM-kortille sekä muistikortille.. Puhelimessa on 16 gigatavua tallennustilaa, jota voi laajentaa peräti 256 gigatavun microSD-kortilla, jonka avulla käyttäjät voivat huoletta kaapata talteen kaikki elämän tärkeät hetket. 1,6 gigahertsin suoritin taas tekee Galaxy J5:stä tehokkaamman kuin koskaan.

J5:ssa on helppokäyttöinen ja monipuolisilla selfie-toiminnoilla varustettu kamerasovellus, minkä lisäksi siinä on valovoimainen 13 megapikselin etukamera sekä LED-salamalla varustettu 13 megapikselin takakamera. Erityisesti jälkimmäinen auttaa käyttäjiä nappaamaan selkeitä ja teräviä kuvia myös hämärissä olosuhteissa. Kameraparannusten lisäksi J5 on päivitetty vuodelle 2017 sormenjälkitunnistimella, joka takaa korkean suojaustason. Puhelin on myös suojattu Samsung Knox -mobiilitietoturvalla, jonka ansiosta puhelimesi sisältö pysyy mahdollisimman hyvin suojattuna.

– Galaxy J5 -puhelimet ovat hallinneet operaattoreiden myyntitilastojen kärkeä jo kolmatta vuotta Suomessa. Uskomme vahvasti, että uusi Galaxy J5 jatkaa tätä trendiä. Puhelimen paranneltu ja näyttävä muotoilu, laadukkaat kamerat ja korkea suorituskyky viehättävät sekä vanhoja että uusia asiakkaitamme, jotka etsivät kaunista ja tehokasta älypuhelinta, toteaa Samsungin Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

Galaxy J5:n myynti alkaa Suomessa kesä-heinäkuun taitteessa kolmena värivaihtoehtona: black, gold ja blue silver. Puhelimen suositushinta on 269 euroa.

 

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy J5 (2017)

Puhelin Galaxy J5 2017
Näyttö 5.2” HD Super AMOLED
Piirisarja / suoritin Joshua (Octa Core A53 1.6GHz)
Mobiiliverkkojen tuki LTE FDD B1,B3,B5,B7,B8,B20,B28

TDD B38, B40, B41

WCDMA B1, B2, B4, B5, B8

GSM 1900/1800/900/850

LTE-tuki Cat.6 (2CA)
Muisti ja tallennustila 2GB+16GB(global)/2GB+32GB(LA)/2GB+32GB(SEA)

microSD up to 256GB

Kamera 13MP (F1.7) + 13MP (F1.9)
Liitännät MicroUSB, USB 2.0, 3.5mm ear jack
Anturit Accelerometer, Proximity, light, Hall,

Gyro, Compass, Fingerprint

Langattomat-verkot BT 4.2, Wi-Fi a/b/g/n/ac

WiFi Direct, NFC (UICC)

GPS GPS, GLONASS, Beidou
Mitat 146.3 x 71.3 x 7.9t
Akku 3,000mAh
Käyttöjärjestelmä Android Nougat
Samsung-ominaisuudet Galaxy Apps
PC Sync Smart Switch PC 4.1
Radio FM Radio
Video Recording : 1080p @ 30fps

Playback: 1080p @ 60fps

Muuta Dual SIM / Single SIM