TIEDOTE: Suomen kauppoihin saapuva metallirakenteinen Huawei P9 Lite Mini haastaa edullisen hintaluokan kilpailijansa sujuvalla käyttökokemuksella ja erinomaisella hinta-laatusuhteellaan. Kompaktin puhelimen myynti alkaa maanantaina 28.8.2017 suositushintaan 199 euroa.

Metallirunkoisessa puhelimessa on laadukkaat etu- ja takakamerat. Kuvat ja videot tallentuvat hämäriin kuvausolosuhteisiin taipuvalla 13 megapikselin pääkameralla ja selfie-kuvaamiseen sopivalla 5 megapikselin etukameralla. Ohut puhelin istuu erinomaisesti käyttäjän käteen.

P9 Lite Mini on saatavilla mustana, kultaisena ja hopeana. Nopeasti reagoiva sormenjälkitunnistin löytyy laitteen takakannesta. Monipuoliseen käyttöön soveltuvaan kirkkaaseen 5 tuuman HD-näyttöön on mahdollista valita silmille mukavampi katselutila. Ominaisuus poistaa siniset aallot luoden pehmeämmän käyttökokemuksen.

P9 Lite Minin tehokasta prosessoria vauhdittaa 2 Gt RAM-muisti. Puhelimessa on Android 7.0 -käyttöjärjestelmä ja helppokäyttöinen EMUI 5.0 -käyttöliittymä. Neljässä tunnissa latautuva 3020 mAh akku kestää esimerkiksi 15 tuntia HD-videoiden toistoa tai 12 tuntia verkkoselaamista täydellä latauksella. Puhelin on varustettu kahdella SIM-korttipaikalla, jotka mahdollistavat eri SIM-korttien käytön. Toisen korttipaikan voi myös vaihtoehtoisesti valjastaa microSD-muistikortin käyttöön.

”Huawein strategiana on tarjota kuluttajille monipuolinen puhelinvalikoima niin designiltaan kuin hinnaltaan. Uutuudessa yhdistyy P-sarjan lippulaivapuhelimien tyylikkäät linjat hinta-laatusuhteeltaan oivaan tekniseen kokonaisuuteen”, kommentoi Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom Huawei P9 Lite Mini -puhelinta.

Tuoteyhteenveto

  • Kirkas 5.0” HD-näyttö 720 x 1280 pikselillä
  • Android 7.0 + EMUI 5.1
  • 13 MP takakamera, 5 MP etukamera
  • Nopea sormenjälkitunnistin takakannessa
  • 3020 mAh akku
  • Qualcomm Snapdragon 425 -prosessori
  • 16 GB tallennusmuisti ja microSD-muistikorttipaikka
  • Suositushinta 199 €