LG Electronics lanseeraa uuden TWINWashTM-pyykinpesukoneen, jonka avulla käyttäjät voivat säästää aikaa pesemällä pyykkiä kahdella eri pesuohjelmalla samanaikaisesti. Pyykinpesukone on yhdistelmä isosta ja pienemmästä LG Mini Wash -pyykinpesukoneesta, jotka ovat täysin riippumattomia toisistaan. TWINWash-järjestelmän avulla voit pestä kahta erityypistä pyykkiä samaan aikaan, esimerkiksi lakanapyykkiä ja arkoja materiaaleja tai valkopyykkiä ja kirjopyykkiä. Pyykinpesukoneessa on myös LG:n tehokas Eco-hybrid-kuivaustoiminto, jonka ansiosta pyykin pesu ja kuivaus hoituvat samalla laitteella. Samanaikaiset TWINWash-pesuohjelmat kestävät lyhyimmillään vain 49 minuuttia.

Parhaan pyykinpesutuloksen saavuttamiseksi suuremmassa TWINWash-pyykinpesukoneessa on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten TrueSteam ja TurboWash. TrueSteam-toiminto höyryttää tekstiilit, mikä poistaa jopa 99,9 prosenttia allergeeneistä ja tekee pyykistä pehmeää ja rypytöntä. TurboWashin suihkutustoiminto kastelee pyykin nopeasti ja levittää pesuaineen tasaisesti ja näin minimoi pesuajan. Suihkupesutekniikan ansiosta yksi huuhtelujakso poistuu, joten toiminto säästää energiaa ja vettä. Add Item -ominaisuus taas antaa mahdollisuuden lisätä pyykkiä kesken pesun.

Minipyykinpesukone LG Mini Wash on täydellinen pienemmälle pyykkimäärälle tai aroille tekstiileille, jotka vaativat erikoisohjelmia, kuten alus-, vauvan- tai treenivaatteet.

TWINWash-pyykinpesukoneessa on WiFi-yhteys, jotta käyttäjät voivat ohjata ja valvoa pesua, asentaa uusia pesuohjelmia, seurata virrankulutusta ja vikailmoituksia mistä tahansa.

”Olemme iloisia, että voimme lanseerata innovatiivisen TWINWash-pyykinpesukoneen kaikissa Pohjoismaissa”, kertoo Daniel Lamborn, LG:n Pohjoismaiden Home Appliances -yksikön markkinointipäällikkö. ”LG TwinWash säästää kuluttajien aikaa ja antaa joustavuutta arkeen. Se on myös todiste LG:n edelläkävijyydestä pyykinpesuteknologian alalla.”

Hintatiedot ja saatavuus

LG TWINWash tulee Suomessa myyntiin syyskuun alussa ja sitä myydään paketeissa, joihin sisältyy kuivaava pyykinpesukone sekä minipesukone. Suositushinta on alkaen 1799 mallista riippuen. Minipesukone on saatavissa myös erikseen 799 euron suositushintaan.

Lähde: LG Lehdistitiedoite