TIDEOTE: Helsinki, 23. elokuuta 2017 – Samsung esittelee tänään Galaxy Note8:n. Uuden sukupolven Note on suunniteltu käyttäjille, jotka tähtäävät korkealle ja haluavat puhelimen, joka tarjoaa viimeisintä teknologiaa. Samsung Galaxy Note8:ssa yhdistyvät käyttökokemuksen viimeistelevä muotoilu ja ominaisuudet. Uudessa lippulaivapuhelimessa on aiempaa suurempi näyttö, mutta sitä on silti mukava käyttää yhdellä kädellä. Lisäksi Galaxy Note8 tarjoaa S Pen -kynällä paranneltuja toimintoja ja tuotevalikoimansa edistyksellisimmän puhelinkameran. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät viestinnästä henkilökohtaisempaa ja auttavat käyttäjää tallentamaan kaikki tärkeät hetket.

– Arvostamme suuresti uskollisuutta, jota Note-fanit ovat meille vuosien saatossa osoittaneet. Heidän intohimonsa ja omistautumisensa on ollut suurin inspiraatiomme Galaxy Note8:n kehityksen aikana. Uusin Note onkin omistettu heille, sanoo Andreas Bergqvist, Nordic Product Manager Telecom.

Nauti suuresta näytöstä

Samsung Galaxy Note8:ssa on Note-sarjan historian suurin näyttö. Suuresta näytöstä huolimatta laitteen mitat pysyvät kompakteina, ja Note8:aa on mukava käyttää yhdellä kädellä. 6,3-tuumaiselle näytölle mahtuu enemmän sisältöä, mikä vähentää vierityksen tarvetta, ja moni-ikkunoinnin avulla voit jakaa näytön ja tehdä useita asioita samanaikaisesti. Suurempi työala sallii esimerkiksi videon katselun ja täysikokoisella näppäimistöllä kirjoittamisen samaan aikaan. Sovellusparien avulla voit käynnistää suosikkisovelluksesi samanaikaisesti vain yhtä nappia painamalla.

Viesti omalla tyylilläsi S Pen -kynän avulla

Kynä on ollut Note-laitesarjan tunnusmerkki sen ensiesittelystä alkaen. Samsung Galaxy Note8:n myötä kynästä tulee kirjoittamisen, piirtämisen ja muun viestinnän työkalu täysin uusin tavoin.

Toisinaan sanat eivät ole tarpeeksi kuvaavia – tällöin animoitu teksti, piirros tai kuva voi olla parempi vaihtoehto. Paranneltujen S Pen -toimintojen avulla voit muun muassa kirjoittaa muistiinpanoja suoraan lukitusruudelle ilman puhelimen lukituksen avaamista, luoda ja jakaa GIF-animaatioita sekä kääntää tekstiä kieleltä toiselle. Kaiken tämän tarkoituksena on sallia käyttäjälle ilmaisunvapaus.

S Penin avulla käyttäjä voi yksittäisten sanojen lisäksi kääntää kokonaisia lauseita jopa 71 eri kielelle. Kielikäännösten lisäksi kynällä on mahdollista suorittaa yksikkö- ja valuuttamuunnoksia, mikä on suuri apu paljon matkustaville.

Ota ensiluokkaisia kuvia matkapuhelimellasi

Galaxy Note8:n myötä Samsung esittelee tuotevalikoimansa edistyksellisimmän puhelinkameran. Laitteen takana on kaksi optisella kuvanvakaimella varustettua 12 megapikselin kameraa. Tele- ja laajakulmaobjektiivit takaavat entistä tarkemmat kuvat. Galaxy Note8:ssa on live focus -toiminto, joka mahdollistaa terävyysalueen säätämisen kuvan ottamisen jälkeen. Matkapuhelimen Dual Capture -tilan ansiosta kameralla voi myös ottaa kaksi kuvaa samanaikaisesti, jolloin lähikuvan lisäksi tallennetaan koko näkymän esittelevä laajakuva. Samsung Galaxy Note8 on varustettu alan johtavalla 8 megapikselin Auto Focus -etukameralla, joka mahdollistaa tarkat selfie-kuvat ja videopuhelut.

Koe innovatiivisten ominaisuuksien Galaxy

Galaxy Note8:sta löytyvät perinteiset Galaxy-ominaisuudet, joita käyttäjät arvostavat:

  • Vedenkestävyys ja pölytiiveys IP68-luokituksen mukaisesti
  • Pikalataus ja langaton lataus
  • Turvaominaisuudet mukaan lukien Samsung KNOX, iirisskanneri ja sormenjälkitunnistin.
  • Tuki jopa 256 gigatavun microSD-muistikorteille
  • Always On Display

Jotta Galaxy Note8:n omistaja saa puhelimestaan kaiken mahdollisen tehon irti, Samsung DeX -telakka sisältyy Note 8:n hintaan ennakkotilanneille. Samsung DeX -telakan avulla Galaxy Note8 -älypuhelimeen voi helposti yhdistää näytön, hiiren ja näppäimistön, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman puhelintyöskentelyn, missä tahansa.

Samsung Galaxy Note8:n myynti alkaa 15. syyskuuta. Laitteen suositushinta on 1029€. Värivaihtoehdot: musta ja kulta. Suomessa saatavana Dual-SIM että yhden SIM-kortin versio. Galaxy Note8:n ennakkomyynti on käynnissä aikavälillä 23.8. klo 18.00 – 14.9. klo 23.59.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Note8 on varustettu kahdeksanytimisellä (2.3GHz Quad + 1,7GHz Quad / 2.35GHz Quad + 1.9GHz Quad), 64-bittisellä ja 10 nanometrin suorittimella sekä 6Gt RAM-muistilla (LPDDR4). Tallennustilaa on 64Gt, ja tila on laajennettavissa jopa 256Gt microSD -muistikorteilla. Näyttö: 6.3’’ Quad HD+ 2960×1440 (521ppi) Super AMOLED -tekniikalla. Akku: 3,300mAh, pikaladattavissa QC 2.0 -yhteensopivilla latureilla tai langattomasti WPC ja PMA -luokituksen langattomilla latureilla. Mitat: 162.5 x 74.8 x 8.6mm, paino 195g, (S-Pen: 5.8 x 4.2 x 108.3mm, paino 2.8g). Etukamera: 8MP AF (F1.7), Takakamerat: Laajakulma 12MP Dual Pixel AF (F1.7), OIS-kuvanvakaaja, Tele 12MP AF (F2.4), OIS-kuvanvakaaja, 2X optinen zoom ja 10X digitaalinen zoom. Käyttöjärjestelmä: Android 7.1.1. Yhteysominaisuudet: Wi-Fi, 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM, Bluetooth v5.0, ANT+, USB Type-C, tuki NFC- ja MST-maksuille, GPS + Galileo + Glonass + Beidou. IP68-luokitus. Anturit: kiihtyvyysanturi, etäisyysanturi, geomagneettinen anturi, RGB-valoanturi, barometri, sormenjälkitunnistin, gyroskooppi, iirisskanneri, painetunnistin ja kasvojentunnistus. Samsung Knox -tietoturva sisäänrakennettuna.