LEHDISTÖTIEDOTE

Berliini, Saksa – 31. elokuuta 2017 – Tänään IFAssa Segway esittelee kaksi uutta, itse tasapainottavaa henkilökohtaista kuljetusvälinettä, lisänä heidän kuluttajatuotepuolelleen. kulutustarviketeollisuudelle. Maailman johtava sähköisten henkilökuljettimien toimittaja esittelee kaksi uutta tuotetta, Segway miniLITEn ja miniPLUSsan, jotka muodostavat uuden
minisarjakokoelman yhdessä nykyisen miniPRO-tuotteen kanssa. ”Visionamme on muuttaa ihmisten matkustustapaa. Haluamme tehdä matkustamisesta ja henkilökohtaisesta
liikkuvuudesta miellyttävän ja ainutlaatuisen kokemuksen ja samalla helpon ja ympäristöystävällisen tavan päästä A:sta B:hen”, sanoo Segway Europa B.V: n toimitusjohtaja Dennis Hardholt. “Esittelemällä minisarjamme, emme ainoastaan yhdistä kulkuvälinettä ja teknologiaa ihmisten elämään, vaan tarjoamme myös tuotteita koko perheen päivittäiseen käyttöön.”

miniLITE – Segway miniLITEn maksiminopeus on 16 km/h ja kantomatka 18 km*, ja sitä voi ohjata tarkasti polviohjaimella. Siinä on säädettävät LED-valot, jotka voidaan räätälöidä, ja sen polviohjainta voidaan käyttää myös kädensijana, jolla voit helposti nostaa miniLITEsi, kun taas ajoturvajärjestelmä estää kuljettajaa kaatumasta. Laajemmat ja suuremmat pyörät on
suunniteltu tekemään tuotteesta mukava ja samalla kestävä matkustusväline, joka pystyy kulkemaan vähän vaikeammissakin maastoissa ja pitämään tasapainon moitteettomana. Turvallisempana ja hauskempana vaihtoehtona tasapainoskootterille, tämä on loistava valinta lahjaksi lapsille ja teini-ikäisille.

miniPLUS – Segway miniPLUS on minisarjan ylellisin. Erityisominaisuuksineen, kuten Seuraa-minua -toiminto, joka voidaan aktivoida kaukosäätimellä, tämä tuote on suunniteltu paitsi ajoneuvoksi myös matkakumppaniksi. Itsensä tasapainottava miniPLUS voi saavuttaa jopa 20 km tuntinopeuden ja kulkea jopa 35 km*. Lisäksi, kuten kaikissa muissakin minisarjan tuotteissa, voit antaa matkallesi henkilökohtaisen kosketuksen mukautettavin LED-valoin.

Pysy kunnossa ja yhteyksissä – up-to-date
Minisarjan molemmat versiot voivat seurata tilastojasi ja kulkuvälinettäsi Ninebot City Segway -sovelluksen kautta. Tämän sovelluksen avulla voit tarkistaa nopeutesi, mittarilukeman ja akun tilan. Sen avulla käyttäjät voivat saada myös päivityksiä ja päästä yhteyteen muiden lähellä olevien käyttäjien kanssa. Ninebot by Segway miniPRO on jo myynnissä kaupoissa, ja
kaksi muuta Segway miniLITE ja miniPLUS tulevat myyntiin 2017 viimeisen vuosineljänneksen aikana. Tarkemmat hintatiedot ilmoitetaan myös tuolloin.

KickScooters
Äskettäin Segway kertoi myös kahdesta uudesta, älykkäästä sähkökäyttöisestä kickskootteri-mallista, joilla on entistä pidempi kantama ja nopeus. ES1- ja ES2-mallit ovat sekä kevyitä henkilökuljettimia, joissa on one touch – kokoontaittojärjestelmä, jonka ansiosta kuljettaja voi ajaa sekä käytännön että vain huvin vuoksi. Nopeus vaihtelee ES1- mallin 20 km tuntinopeudesta ES2-mallin 25 km tuntinopeuteen ja lisäakulla sen voi nostaa jopa 30 kilometriin tunnissa. Kickskootterit, joiden ominaisuuksiin kuuluvat esim. nopeuden säätö, abs-jarrut ja iskunvaimennus, tarjoavat miellyttävän ajomatkan.