Acer julkaisi äskettäin Saksassa pidetyillä IFA-messuilla pöytätietokoneen ja useita kannettavia tietokoneita.

Acer Predator Orion 9000

Pelikäyttöön suunniteltu ja avaruusalukselta näyttävä Acer Predator Orion 9000 -pöytätietokone tukee Intel Core i9 Extreme Edition 18 ytimisiä prosessoreja vesijäähdytyksellä ja suurimmillaan 128 gigatavua DDR4 muistia. 1990-luvulla PC:issä nähty turbo-nappi tekee paluun laitteen “One-punch overclocking” -napin kautta päälle tulevan ylikellotuksen avulla.

Tietokoneessa on neljä PCIe x16 -paikkaa, jotka tukee AMD Radeon RX Vega -näytönohjaimia ensimmäisten laitteiden joukossa. Lisäksi Orion tukee enimmillään kahta NVIDIA GeForce GTX 1080Ti -näytönohjainta SLI-sillan kautta. Tietokoneessa on yhteensä 2 USB Type-C – ja 10 USB Type-A -porttia eri nopeuksilla, mikä auttaa ainakin virtuaalitodellisuuslasien USB-porttitarpeiden kanssa.

Pöytätietokoneen suositushinta on 2099 euroa ja se julkaistaan Euroopassa marraskuun aikana.

Switch 7 Black Edition

Switch 7 Black Edition on tehokas kannettavan tietokoneen ja tabletin yhdistelmä, joka painaa 1,15 kiloa. 13,5 tuuman IPS-kosketusnäytön ja stylus-kynän lisäksi tietokoneessa on automaattisesti toimiva jalusta.

Laitteessa on Intelin kahdeksannen sukupolven Core i7 -suoritin, NVIDIA GeForce MX150 -näytönohjain sekä yhdistetty sormenjälkilukija ja virtapainike tietokoneen käynnistyksen yhteydessä tapahtuvaa tunnistautumista varten.

Kannettavan suositushinta on 1999 euroa ja se julkaistaan Pohjoismaissa joulukuussa.

Swift 5

Swift 5 on keveistä ja tehokkaista kannettavista tietokoneista kiinnostuneille ihmisille. Painoa laitteella on alle kilo ja sen akku kestää parhaimmillaan 8 tuntia. Tietokoneessa on Intelin kahdeksannen sukupolven suoritin ja IPS-kosketusnäyttö Full HD -tarkkuudella.

Kannettavan suositushinta on 1099 euroa ja sen Pohjoismaiden julkaisu tapahtuu joulukuussa.

Spin 5

Spin 5 -sarjassa julkaistaan kaksi kannettavaa tietokonetta 13 tuuman ja 15 tuuman näytöillä. Kummassakin on metallinen kuori, kosketusnäyttö Acer Active Stylus tuella ja mahdollisuus taittaa ne kannettava-, tabletti-, näyttö- ja telttamoodien välillä. 13-tuumainen kannettava painaa 1,5 kiloa ja 15-tuumainen 2 kiloa.

Kummassakin on sisällä Intelin kahdeksannen sukupolven suoritin, enintään 16 gigatavua muistia ja Full HD -tarkkuuksinen näyttö. 15 tuuman malliin on saatavilla NVIDIA GeForce GTX 1050 -näytönohjain. Kannettaville luvataan parhaimmillaan 13 tunnin akkukestoa.

13-tuumaisen mallin suositushinta on 999 euroa ja 15-tuumaisen mallin suositushinta on 1079 euroa. Laitteet julkaistaan syyskuun aikana Pohjoismaissa.