Garmin on julkaissut jälleen joukon jännittäviä uutuuksia. Uusista kello- ja rannekemalleista löytyy jokaiselle jotakin. Kaikki tuotteet tulevat myyntiin loppuvuoden aikana.


Älykäs vívosport™ -aktiivisuusranneke, jossa on rannesykemittari ja sisäinen GPS kävely-, juoksu- ja ajolenkkien tarkkaan tallennukseen. Tavoitteiden, kunto- ja stressitason seuraaminen tapahtuu aina päällä olevalta värinäytöltä. vívosport™:n akku kestää jopa 7 päivää.

Suositushinta 219€.

Muoti ja fitness kohtaavat Garmin vívomove HR -kellossa. Tyylikkäässä hybridiälykellossa on kosketusnäyttö. Kellon viisarit näyttävät ajan. Viisarit häviävät näkyvistä, kun pyyhkäiset näyttöä katsoessasi viestejä, sykettä, jne. Kello näyttää askelmäärän ja kalorinkulutuksen sekä seuraa hyvinvointia, mm. päivittäistä stressitasoa.

Suositushinta 219€-319€.

vívoactive 3 -kellossa kaikki liikuntasuoritustiedot ja tulevaisuudessa ostokset ovat yhden painalluksen päässä. Sporttisessa älykellossa on GPS ja yli 15 esiladattua urheilusovellusta. Siinä on myös uusi Garmin Pay™ -mobiilimaksuvalmius.
vívoactive 3:n Side Swipe™ -toiminnolla pääsee nopeasti widgeteihin ja valikkoihin.

Suositushinta 349€-379€.