Lenovo julkaisi joukon tuoteuutuksia, jotka hyödyntävät lisättyä todellisuutta ja tekoälyä. Julkaisussa on Jedi Challenges, uudet Motorola -puhelimet ja Alexa.

Jedi Challenges

Star Wars Jedi Challenges -mobiilipelissä hyödynnetään Lenovon Mirage AR -laseja, seurantalaitetta, älypuhelinta ja Lightsaber-peliohjainta. Jedi Challenges -pelissä voidaan ennen kaikkea valomiekkailla (!!!) Star Wars -universumin pahiksia vastaan. Muita pelimuotoja ovat strategiapeli ja holoshakki. Peli toimii Android ja iPhone -puhelimilla. Hinta on 299 e ja peli on saatavilla marraskuussa Suomessa.

Jedi Challenges -verkkosivut

Motorola -puhelimet

Motorola julkisti IFA-tapahtumassa kaksi uutta puhelinta: Moto X4 ja Moto Z2 Force Edition.

 

Moto X4:ssa on kaksi takakameraa: 12 MP Dual Autofocus ja 8 MP laajakulma, ja 16 MP etukamera. Laitteessa on 2,2 GHz Snapdragon 630, 3 Gt RAM-musitia, 32+ Gt tallennustilaa ja microSD-korttipaikka. Näyttö on 5,2 tuuman 1920×1080 FullHD-näyttö. Akun kapasiteetti on 3000 mAh pikalatauksella. Puhelin on IP68 pölyn- ja vedenkestävä.

Puhelimessa on käytössä Amazon Alexa -avustajatekniikka. Motorola on panostanut kameroiden toiminallisuuksiin. Toiminnoissa on bokeh-efektit, valikoiva tarkennus ja maamerkkien tunnistus (Landmark detection), joka ehdottaa lisätietoja tunnistetuista paikoista. Kasvosuodattimet (Face Filters) tuo snapchat-tyylisiä animaatioita valokuviin ja videoihin.

Z2 Forcessa on 12 MP tuplatakakamera, 5 MP etukamera, Snapdragon 835 -suoritin, 4-6 Gt muistia, 64+ Gt tallennustilaa. Näyttö on 5,5 tuuman 1440×2560 näyttö, jonka pitäisi olla säröytymätön ja siinä on täysalumiinirunko. Akku on 2730 mAh

Motorola julkaisi myös MotoMods 360 asteen kameran, jonka voi liittää puhelimeen.

Kaikki kolme laitetta ovat saatavilla lokakuusta 2017 lähtien. Moto X4 ohjehinta on 449 e, Z2 799 e ja MotoMod 360 -kameran hinta on 279 e.

Muut tuotteet

Lenovo julkaisi myös Lenovo Explorer VR-laitteiston, joka sisältää VR-lasit ja johon on saatavilla ohjain.

Lenovo Home Assistant on Tab 4 -sarjan tabletteihin liitettävä lisäsosa, joka sisältää kaiuttimen ja mikrofonit. Assistant toimii Amazon Alexa -avustajana ja tabletti tämän näyttönä.

Yoga 920 -hybridikannettava on varustettu Active Pen 2:lla, 13,9″ 4K-näytöllä ja 8. sukupolven i7-suorittimella. 

Lenovo Explorerin hinta on 299 e, Yoga 920 1799 e ja Home Assistantin hinta selviää myöhemmin.

Lenovon tiedotteet