Uutuuspuhelimen 6” Full Optic AMOLED -näyttö 18:9-kuvasuhteella ja kaksoiskamera tarjoavat kiehtovan katselukokemuksen ja paremman suorituskyvyn heikossa valaistuksessa tässä huippuluokan älypuhelimessa.

OnePlus  lanseeraasi tänään uusimman huippuluokan premium-laitteensa OnePlus 5T:n. OnePlus 5T on paranneltu versio OnePlus 5:stä, yhtiön tähän saakka suosituimmasta tuotteesta. Uutuusmalli tarjoaa olennaisia aktiivisen OnePlus-yhteisön innoittamia laitteisto- ja ohjelmistopäivityksiä, mukaan lukien paremman tarkkuuden, 18:9-kuvasuhteen näytön, entistä paremman kameran suorituskyvyn heikossa valaistuksessa ja useita uusia ohjelmisto-ominaisuuksia.

”OnePlus 5:stä saamamme palaute on ollut erittäin myönteistä, mutta joillain osa-alueilla näimme tilaa parannuksille, jotta pystyisimme tarjoaman entistä paremman käyttökokemuksen,” sanoi OnePlus-yhtiön perustaja ja CEO Pete Lau. ”Meistä on hienoa voida tarjota yhteisöllemme tuoreinta ja parasta teknologiaa ja odotukset ylittäviä käyttökokemuksia. Olemme jälleen kerran pyrkineet viimeistelemään jokaisen yksityiskohdan.”

Kiehtova näyttö

OnePlus 5T on ensimmäinen laite, jossa on kuuden tuuman Full Optic AMOLED -näyttö 18:9-kuvasuhteella. Se tarjoaa entistä paremman katselukokemuksen säilyttäen samalla OnePlus 5:n muodon. Kiinteän ohjelmistoalgoritmin ansiosta näyttö sisältää uuden Sunlight Display -ominaisuuden, joka mukautuu automaattisesti kirkkaaseen valoon katselukokemuksen parantamiseksi. Käyttäjät voivat kalibroida näyttönsä tarpeidensa mukaan käyttäen neljää eri tilaa, mukaan lukien oletus, sRGB, DCI-P3 ja adaptiivinen.

Taatakseen OnePlus 5T:n etuosan saumattoman rakenteen OnePlus siirsi keraamisen sormenjäljenlukijan laitteen taakse. Lukija avaa puhelimen edelleen alle 0,2 sekunnissa. Yksiosaisesta alumiinikuoresta valmistettu puhelin on erittäin ohut ja kestävä ja tuntuu kädessä mukavalta.

Kaksoiskameran suorituskykyä heikossa valaistuksessa on tehostettu

OnePlus 5T sisältää olennaisia parannuksia, jotka tehostavat kameran suorituskykyä heikossa valaistuksessa. OnePlus 5T sisältää saman pääkameran kuin OnePlus 5, mutta siinä on entistä parempi toissijainen kamera. Suuri f/1.7-aukko takaa erinomaisten valokuvien ottamisen myös hämärässä. OnePlus 3T:n etukamerassa ensimmäistä kertaa käytetyn Intelligent Pixel Technology -tekniikan ansiosta OnePlus 5T:n toissijainen kamera yhdistää neljä pikseliä, mikä vähentää kohinaa ja parantaa selkeyttä hämärässä.

Myös muotokuvatilaan on lisätty uusia ohjelmistoparannuksia, jotka parantavat kohinanvaimennusta. Tämä saavutetaan uusilla usean kuvan algoritmeilla, jotka vertailevat saman näkymän eri kuvia suodattaakseen epäyhdenmukaisuudet ja parantaakseen muotokuvien selkeyttä.

Paranneltu Android – OxygenOS

OnePlussan käyttöjärjestelmä OxygenOS tarjoaa parannellun Android-kokemuksen, joka on nopeampi, puhtaampi ja mukautettavampi kuin mitä tähän asti on totuttu. OxygenOS:n uusi alusta mahdollistaa entistä virtaviivaisemman ohjelmiston kehitysprosessin. Sen ansiosta päivityksiä voidaan julkaista nopeammin, ne ovat entistä yhdenmukaisempia ja perustuvat suurelta osin käyttäjien palautteeseen. OxygenOS:ään on juuri lisätty lukituksen avaus kasvojentunnistuksella, jolla OnePlus 5T:n käyttäjät voivat avata puhelimensa lukituksen yksinkertaisesti katsomalla laitettaan. Android-markkinoiden nopeimpiin lukeutuva lukituksen avaus kasvoilla käyttää yli sataa tunnistuspistettä avatakseen OnePlus 5T:n.

Kuten laitteiston kohdalla, OnePlussan lähestymistapa ohjelmistoon keskittyy hienostuneeseen, tehokkaaseen ja minimalistiseen kokemukseen. OnePlussan käyttäjäyhteisö karsii uudet ominaisuudet OxygenOS Beta Program -ohjelman kautta, ja ne lisätään vasta, kun OnePlus on varma ominaisuuksien parantavan puhelimen käyttökokemusta.

Dash Charge – Päivän virta puolessa tunnissa

Alun perin OnePlus 3:ssa käytetty Dash Charge -pikalataus on yksi maailman nopeimmista latausratkaisuista ja OnePlussan käyttäjien suosikkiominaisuus. Nopea puolen tunnin lataus antaa OnePlus 5T:lle riittävästi virtaa koko päiväksi. Dash Charge toimii suuremmalla virralla ja siirtää virranhallinnan puhelimesta verkkolaitteeseen, jolloin puhelin pysyy viileämpänä latauksen aikana. OnePlus 5T:n pikalataus toimii myös GPS:n käytön aikana ja pelattaessa paljon grafiikkaa sisältäviä pelejä.

Tehokas laitteisto ja älykäs ohjelmisto takaavat sujuvan käytön

OnePlus 5T tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen. Jopa 8 Gt:n LPDDR4X RAM -muistin ansiosta OnePlus 5T voi suorittaa lukuisia sovelluksia taustalla ilman sekunninkaan viivettä, ja käyttäjät voivat vaihtaa sovelluksesta toiseen vaivatta. OnePlus 5T :n kaksikaistainen tallennustila perustuu UFS 2.1 -standardiin ja takaa sovellusten nopeamman latautumisen selä luku- ja kirjoitusnopeudet.

OnePlus 5T hyödyntää yhtä markkinoiden tehokkainta ja energiaa parhaiten säästävää alustaa, Qualcomm® Snapdragon™ 835:ttä. Adreno 540 GPU tehostaa grafiikan suorituskykyä, jotta käyttäjät voivat pelata vaativia pelejä entistä sujuvammin.

Hinnat ja saatavuus

OnePlus 5T on saatavilla 64 Gt:n ja 128 Gt:n muistilla Midnight Black -värissä hintaan 499 € (6Gt RAM/64 Gt) ja 559 € (8Gt RAM/128Gt), ja se voidaan hankkia Euroopassa ja Yhdysvalloissa OnePlussan verkkokaupassa sekä Suomessa Elisan myymälöissä ja verkkokaupassa 21. marraskuuta alkaen.

Elisalla suositun valmistajan uutuutta odotetaan tyytyväisenä:

“Uusi OnePlus 5T on ominaisuuksiltaan huippuluokkaa ja tarjoaa jälleen useita parannuksia ja uusia ominaisuuksia edeltäjäänsä nähden. Erityisesti meitä ilahduttaa kaivatun WiFi-puheluiden tuen lisääminen uutuusmalliin. Tuki tulee lähitulevaisuudessa laajenemaan myös OnePlus 3/3T- ja OnePlus 5 -malleihin. Elisa toi WiFi-puhelut kuluttajien käyttöön ensimmäisenä operaattorina Suomessa ja saamamme palaute ja käyttäjäkokemukset ovat olleet erittäin positiivisia, sanoo Elisan henkilöasiakasyksikön liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Elisa Kulmassa Helsingissä järjestetään tuttuun tapaan pop up -myyntitapahtuma 21.11. klo 16.00. Ensimmäisille uutuuspuhelimen ostajille on luvassa yllätyslahja.

Lisätietoja OnePlus 5T -tuotesivulla: oneplus.net/5t.