Nintendo on juuri julkaissut uuden Nintendo Direct Mini -esityksen, joka keskittyy alkuvuodesta 2018 julkaistaviin Nintendo Switch -peleihin. Nintendo Switchin omistajat voivat odottaa monia uusia pelejä lähikuukausina. Tällaisia pelejä ovat muun muassa Dark Souls: Remastered, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Mario Tennis Aces ja Kirby Star Allies. Myös tietyt jo aiemmin julkaistut pelit saavat lisäsisältöä ja tässä yhteydessä Super Mario Odyssey saa täysin uuden pelitilan.

Dark Souls, suositun toimintaroolipelisarjan ensimmäinen osa, saapuu Nintendo Switchille nimellä Dark Souls: Remastered. Tämä peli sisältää myös Atorias of the Abyss DLC-paketin sekä parannetun kuvanopeuden ja näytön tarkkuuden verrattuna alkuperäiseen versioon. Tämä on pelisarjan ensimmäinen peli, joka julkaistaan Nintendon alustalle ja myös ensimmäinen kerta, kun voit pelata tätä arvostettua (ja haastavaa) peliä ollessasi liikkeellä. Peli julkaistaan 25. toukokuuta ja pelin traileri on katsovissa alta:

 

Mario Tennis Aces herättää varmasti monissa kilpailuvietin, kun peli julkaistaan Nintendo Switchille kevään aikana. Mario astuu kentälle tyylikkäässä tennisasussa pelaamaan vauhdikkaita otteluita useita erilaisia hahmoja vastaan. Tulet kohtaamaan uusia haasteita, jotka testaavat kykysi lukea vastustajasi asennon ja lyönnin voidaksesi määrittää, mikä lyönti antaa sinulle edun. Tässä pelissä on myös story-pelitila ensimmäistä kertaa sitten Game Boy Advancen Mario Tennis -pelin. Tämä pelitila sisältää muun muassa erilaisia tehtäviä ja pomotaisteluita.

 

Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong ja Cranky Kong palaavat Donkey Kong Country: Tropical Freeze -pelissä Nintendo Switchillä. Tämä peli sisältää kaiken alkuperäisen pelin hauskuuden, haasteet sekä täysin uuden aloittelijaystävällisen pelitilan, jossa voit pelata surffaavalla Funky Kongilla. Funky Kong voi tehdä tuplahyppyjä, leijua, pyöriä loputtomasti ja liikkua nopeasti vedessä. Surffilautansa ansiosta edes piikit eivät pysty hidastamaan häntä. Peli julkaistaan Nintendo Switchille 4. toukokuuta 2018.

 

Helmikuussa julkaistaan ilmainen päivitys Super Mario Odyssey -peliin. Lataamalla päivityksen saat uuden minipelin nimeltään Balloon World. Sinun on kuitenkin täytynyt ensin läpäistä Super Mario Odyssey -pelin päätarina ennen kuin saat avattua Balloon World -minipelin ja sinun täytyy löytää Luigi ja puhua hänelle. “Hide It” -pelitilassa pelaajilla on rajoitetusti aikaa piilottaa ilmapallo. “Find It” -pelitilassa pelaajilla on saman verran aikaa löytää muiden pelaajien piilottamat ilmapallot. Nouse ylöspäin ranking-listalla löytämällä piilotettuja ilmapalloja ja piilottamalla ilmapallot hyvin muilta pelaajilta. Päivityksen mukana tulee myös uusia Snapshot Mode -suodattimia ja uusia vaatteita.

 

Voit katsoa Nintendo Direct Mini -esityksen osoitteessa: http://www.nintendo.co.uk/nintendodirect tai alta.

Lista ilmoitetuista Nintendo Switch -peleistä:

Peli Julkaisupäivä
DARK SOULS: REMASTERED 25. toukokuuta 2018
Super Mario Odyssey update Helmikuu 2018
Mario Tennis Aces Kevät 2018
Donkey Kong Country: Tropical Freeze 4. toukokuuta 2018
Kirby Star Allies 16. maaliskuuta 2018
Pokkén Tournament DX Battle Pack Jo nyt ostettavissa. Sisältö saapuu mainittuina aikoina:

 

Wave 1 – 31. tammikuuta 2018

New Battle Pokémon Aegislash

New Support Pokémon Set

Mega Rayquaza ja Mimikyu

 

Wave 2 – 23. maaliskuuta 2018

New Battle Pokémon

Blastoise

New Support Pokémon Set

Mew ja Celebi

Dragon Quest Builders demo Nyt saatavilla!
Hyrule Warriors: Definitive Edition Kevät 2018
Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC pack 3 Kevät 2018
The World Ends with You -Final Remix- 2018
SNK HEROINES Tag Team Frenzy Kesä 2018
ACA NEOGEO ART OF FIGHTING 2 Nyt saatavilla!
Ys VIII: Lacrimosa of DANA Kesä 2018
PAYDAY 2 23. helmikuuta 2018
Fe 16. helmikuuta 2018
Celeste 25. tammikuuta 2018