Sony esittelee CES 2018 -messuilla uuden Xperia XA2 -älypuhelimen, joka on uusin lisäys suosittuun ylemmän keskihintaluokan mallistoon. Xperia XA2 -älypuhelimen muotoilu pehmeästi pyöristettyine kulmineen on elegantti ja Sonyn kamerateknologia täydentää tehokasta suorituskykyä.

“Ylemmän keskihintaluokan ajatus lähti siitä, että halusimme tuoda uusinta teknologiaa useampaan mobiilimarkkinoiden segmenttiin, eli yksinkertaisesti saattaa teknologiaa useampien kuluttajien saataville”, Sony Mobilen Pohjoismaiden PR- ja tuotepäällikkö Rikard Skogberg sanoo. “Xperia XA2:ssa on samaa maailman johtavaa etukamerateknologiaa kuin XZ-mallistossa ja tuomme nyt myös verkkotekniikoiden, kuten 4G- ja WiFi -puheluiden tuen keskihintaluokkaan. Pidämme vuotta 2018 läpimurtovuotena ja esittelemme uusia innovaatioita koko Xperia-mallistossa seuraavien kuukausien aikana.”

Xperia XA2 – tehokasta kamerateknologiaa ja suorituskykyä elegantisti muotoiltuna

 Xperia XA2 -älypuhelimen tehokas 23 megapikselin kamera, Sonyn suuri 1/2,3″ Exmor RSTM -sensori ja ISO 12800 optimoivat kuvanparannusominaisuudet myös heikossa valaistuksessa.

4K-videokuvaus varmistaa parhaimmat mahdolliset värit ja tarkkuuden kaikissa tallenteissa. Slow motion -toiminto pystyy tallentamaan jopa 120 kuvaa sekunnissa, mikä mahdollistaa vaikeasti kuvattavan nopean liikkeen tallentamisen. 8 megapikselin etukamerasssa on 120 asteen superlaajakulma, jolla voi ottaa hienoja ryhmäkuvia ja kuvia, joiden taustalla on vaikkapa kaunista luontoa.

Suuri 5,2-tuumainen Full HD -näyttö on valovoimainen, terävä ja värikylläinen. Puhelimen voi lukita helposti takaosan sormenjälkitunnistimen avulla. Elegantisti muotoillun puhelimen kuori on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja on timanttileikattu ylä- ja alaosasta, mikä korostaa laitteen industrial-henkistä kauneutta. Näyttö yhdistyy saumattomasti metallikuoreen ja Xperian tunnetun “loop surface” -muotoilun kaarevan lasin ja symmetrisen ulkoasun ansiosta puhelin sekä näyttää hyvältä, että tuntuu mukavalta kädessä. Xperia XA2:n Corning® Gorilla® -lasi kestää kovempaakin käsittelyä.

Tehokas 3 300 mAh:n akku ja Qualcommin® SnapdragonTM 630 mobiilialusta takaavat pitkän käyttöajan ja vakaan ja nopean toiminnan. Sonyn älykäs Smart Stamina -latausteknologia pidentää käyttöaikaa ja Battery Care- sekä Qnovo Adaptive Charging -toiminnot varmistavat, että akku kestää pitkään. XA2:ssa on myös pikalataustoiminto, joka mahdollistaa useiden tuntien käytön muutaman minuutin latauksella (edellyttää Quick Charger UCH12W -pikalaturia).

 Xperia XA2 -älypuhelimessa on Android 8.0 OreoTM -käyttöjärjestelmä, kaksi SIM-korttipaikkaa ja tuki uusille verkkopalveluille kuten Voice over LTE:lle ja Voice over WiFille, riippuen palveluntarjoajasta.

Saatavilla on neljä värivaihtoehtoa: hopea, musta, sininen ja vaaleanpunainen.

Suositeltu myyntihinta on 349 €.

Lisätietoa: https://blogs.sonymobile.com/press_release/new-xperia-selfie-smartphones-from-sony