Uudet LG:n laitteet täydentävät valikoimaa ja sijoittuvat edullisten käyttölaitteiden ja lippulaivatuotteiden väliin.

Tiedote.

LG Electronics julkistaa Mobile World Congress -tapahtumassa vuoden 2018 versiot suosituista K8- ja K10-älypuhelimistaan, joita on paranneltu lippulaivamalleista tutuin ominaisuuksin. K-sarja tuo kuluttajien saataville laadukkaita tuotteita poikkeuksellisen edullisesti. Molemmat mallit tulevat myyntiin tärkeimmillä markkina-alueilla Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Lähi-Idässä.

K8 ja K10 on varustettu edistyksellisillä kameraominaisuuksilla, kuten nopealla automaattitarkennuksella ja kohinanpoistolla. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään HDR:ään (Hight Dynamic Range), valokuvista tulee tarkempia, kirkkaampia ja niissä on parempi kontrasti myös hämärässä valaistuksessa kuvatessa. Sekä K8 että K10 jatkavat K-sarjalle tutussa komean kiiltävässä ulkomuodossa, jota täydentää metallinen kehys sekä 2.5D ArcGlass -suojalasi. Molemmat vuoden 2018 puhelimet ovat saatavilla kolmessa upeassa värissä: Aurora Black, Moroccan Blue sekä Terra Gold.

Paitsi että LG K10 näyttää hyvältä, siinä on myös ominaisuuksia, joita tämän hintaluokan puhelimista ei yleensä löydy. K10:ssä on edistyksellinen 13 megapikselin takakamera, jollainen löytyy myös LG:n lippulaivamalli G6:sta, sekä korkean resoluution 8 megapikselin etukamera, joka tekee taustan tyylikkään sumeaksi selfie-kuvia otettaessa. K10:n Phase Detection Auto Focus (PDAF) -tarkennus on 23 prosenttia tavallista tarkennusta nopeampi. Uusi Smart Rear Key -takanäppäin paitsi lukitsee puhelimen sormenjälkitunnistuksella, myös laukaisee Quick Shutter -pikasulkimen nopeampaan kuvaukseen sekä Quick Capture -toiminnon helppoihin kuvakaappauksiin.

LG K8:n uusien edistyksellisten hämäräkuvausominaisuuksien lisäksi kameran käyttäjäkokemusta on vuoden 2018 mallissa päivitetty. Suosikkiominaisuudet, kuten Auto Shot, Gesture Shot, Flash for Selfie sekä Quick Sharer -pikajakaminen löytyvät yleisön pyynnöstä myös uudesta K8:sta. Ryhmäkuvien ottaminen ystävien tai perheen kanssa on nyt helpompaa kuin ikinä uuden Timer Helper -ominaisuuden johdosta. Enää ei tarvitse arvailla montako sekuntia on jäljellä ennen kuin ajastin laukaisee sulkimen, sillä välkkyvä kuvausvalo kertoo jäljellä olevan ajan.

Uusien K-sarjan puhelinten kameroissa on myös Flash Jump Cut -ominaisuus, joka nappaa kuvan joka kolmas sekunti ja muodostaa kuvista hauskan GIF-animaation, jonka avulla kuvat on helppo jakaa. Flash Jump Cut -ominaisuus on saatavilla sekä K8:ssa että K10:ssä, ja sitä voi käyttää niin etu- kuin takakamerassakin.

“LG:n vuoden 2018 K-sarjassa on keskitytty tuomaan vielä enemmän arvoa omaan elämäntyyliinsä ja tarpeisiinsa sopivaa laitetta etsiville kuluttajille”, sanoo Ha Jeunguk, LG Electronicsin mobiililiiketoiminnan johtaja. ”Pääsemme uudella älypuhelinkameratekniikalla ja muilla ominaisuuksilla varmasti sekä kuluttajien mieliin että sydämiin nopeasti muuttuvilla markkinoilla.”

K10 tekniset tiedot:*

 • Piirisarja: 1.5 GHz Octa-Core
 • Näyttö: 5.3-inch HD In-cell Touch (1280 x 720 / 277ppi)
 • Muisti:
  • K10: 2GB RAM / 16GB ROM / microSD (jopa 2TB)
 • Kamera:
  • K10: Taka 13MP / Etu 8MP tai 5MP (laajakulma)
 • Akku: 3,000mAh (sisäänrakennettu)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 7.1.2 Nougat
 • Koko: 148.7 x 75.3 x 8.68mm
 • Paino: 162g
 • Verkko: LTE / 3G / 2G
 • Yhteydet: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0 Type B / NFC
 • Värit:
  • K10 : Aurora Black / Terra Gold
 • Muuta: Sormenjälkitunnistus / FM Radio / Flash Jump Shot / Music Flash /
 • Time Helper / Quick Capture / Quick Shutter

K8 tekniset tiedot:*

 • Piirisarja: 1.3 GHz Quad-Core
 • Näyttö: 5.0-inch HD On-cell Touch (1280 x 720 / 294ppi)
 • Muisti: 2GB RAM / 16GB ROM / microSD (jopa 32GB)
 • Kamera: Taka 8MP / Etu 5MP
 • Akku: 2,500mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 7.1.2 Nougat
 • Koko: 146.3 x 73.2 x 8.2mm
 • Paino: 152g
 • Verkko: LTE / 3G / 2G
 • Yhteydet: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0 Type B
 • Värit: Aurora Black / Moroccan Blue
 • Muuta: FM Radio / Flash Jump Shot / Music Flash / Time Helper / Quick Capture / Quick Shutter

* Tekniset tiedot / ominaisuudet voivat vaihdella markkina-alueiden mukaan.