Vaikka pakkaslukemat ovat vielä sopivia lähinnä hiihtämiseen, kevät on pian täällä ja silloin alkaa eräretkeilijöiden ja kesämökkeilijöiden kulta-aika. Nuotion äärellä maistuu iltakahvi eikä kalastusretken jälkeen tuoreeltaan loimutettua kalaa voita mikään. Erävaelluksen jälkeen lämmittävä nuotio voi olla päivän kohokohta ja kuuma puusauna on suomalaiselle taivas. Näihin kaikkiin tarvitaan tulentekoväline, eikä mitä tahansa tuulessa sammuvaa tuikkua, vaan säätilat kestävää ja varmasti toimivaa erätyökalua.

Luonnossa paljon aikaansa viettävät tietävät mitä on tärkeää pitää mukana. Yksi tärkeimmistä on kunnon väline tulentekoon. Perinteisillä tulitikuilla ja sytyttimillä on omat heikkoutensa, mutta akkukäyttöisellä KAARI LOIMU -plasmasytyttimellä ei heikkouksia ole. Se on eränkävijän, veneilijän ja mökkeilijän valinta! Se on tehty iskunkestävästä polykarbonaatista ja on ensimmäinen IP57-luokiteltu plasmasytytin maailmassa. Se on siis pölyn-, lian- ja vedenkestävä.

KAARI-plasmasytyttimet

Vaikka maailma pyörii sähköllä, käsikäyttöisille sytyttimille on paljon tarvetta. Kynttilät, takat, grillit, kiukaat, nuotiot ja kaasulaitteet ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, joiden käyttöön tarvitaan jatkuvasti sytytintä. Perinteiset sytyttimet tuottavat yhä liekin, joka sammuu helposti tuulessa ja sateessa. Lisäksi sytyttimet perustuvat epäkäytännölliseen kaasuun tai polttonesteeseen, jolloin niitä on vaivalloista täyttää itse. Iso osa markkinoilla olevista sytyttimistä onkin kertakäyttöisiä ja siksi raskaasti ympäristöä kuormittavia.

KAARI-plasmasytyttimet ovat jännittävän ulkoasunsa lisäksi erittäin käytännöllisiä. Ne ovat liekittömiä, tehokkaita, turvallisia, edullisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille sytyttimille. Liekki on kokonaan korvattu patentoidulla 1100-asteisella kirkkaalla plasmakaarella, joka muodostuu sytyttimen napojen väliin. Liekittömyyden ansiosta sytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa. Plasmakaari on myös säänkestävä eikä sitä häiritse edes myrskytuuli, sade tai pakkanen. Plasmasytyttimellä voi sytyttää jopa 100 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla.

KAARI-plasmasytyttimet on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kaupunki-, koti- ja retkikäyttöön soveltuvat mallit perustuvat kaikki samaan turvalliseen plasmatekniikkaan. Niissä on turvamekanismit vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi ja ne ovat myös CE-hyväksyttyjä. KAARI-tuoteperhe tarjoaa nykyaikaisen ja kiehtovan ratkaisun ikuiseen pulmaan miten saada tuli aikaan helposti ja turvallisesti.

KAARI-tuoteperheeseen kuuluu LOIMU-erämallin lisäksi kaksi muutakin sytytinmallia. KAARI ROIHU on todella tyylikäs koti- ja kaupunkikäyttöön tarkoitettu metallikuorinen taskusytytin, joka kiinnittää huomiota kaikissa tilanteissa. Se tuottaa tehokkaan ristiin menevän kaksoisplasmakaaren, joka sytyttää kaikki liekkiä tarvitsevat kohteet kädenkäänteessä. KAARI SOIHTU on jokaiseen kotiin, mökkiin, veneeseen ja asuntovaunuun soveltuva pitkävartinen yleissytytin. Se sytyttää kynttilät, takkapuut tai grillihiilet turvallisesti.

Saatavuus ja hinnoittelu

KAARI LOIMU-, KAARI ROIHU- ja KAARI SOIHTU -plasmasytyttimet ovat saatavana 29,95, 24,95 ja 24,95 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.