Ainutlaatuinen AI-kamera ja aistikas Aurora Glass -muotoilu – Honorin uusi lippulaivamalli 10 tuo tekoälyn Honor-perheeseen

Honor on lanseerannut vuoden 2018 lippulaivamallinsa, Honor 10 -älypuhelimen tänään Lontoossa. Honor 10 sisältää uudenlaista tekoälyteknologiaa, jonka kaksi uraauurtavaa ominaisuutta heräävät nyt henkiin uudessa puhelimessa. “Beauty in AI” -konseptinsa mukaisesti Honor 10 on erittäin kaunis ja älykäs puhelin, joka tuo tekoälyn jokapäiväiseen arkeen.

                                                             

Tiedote.

Ensimmäinen uusi ominaisuus on edistynyt AI 2.0 eli tekoälyteknologia, jota sovelletaan pääosin älypuhelimen dual-lens kameraan. Toinen on Honorin oma 10 CMF design, jossa takakuoren 3D-lasin optinen pinnoite koostuu 15:sta hohtavasta kerroksesta värejä, luoden upean liukuväriefektin.

Honor 10 tulee myyntiin suositushintaan 449€ (4GB / 64GB -muistilla) ja 499€ (4GB / 128GB -muistilla), ja on saatavilla Suomessa 24.5.2018. Ennakkomyyntiin puhelin tulee jo 15.5.2018.

 

Honor 10:n ainutlaatuiset, uudet ominaisuudet

AI 2.0 tekoälykamera

Honor 10:n 24MP+16MP dual-lens tekoälykamera on kehitetty tukemaan Kirin 970-sirun NPU-prosessoria, joka tarkoittaa, että puhelimen kamera tunnistaa yli 500 skenaariota 22:ssa eri kategoriassa. Se pystyy paikantamaan erilaisten kohteiden, kuten taivaan, kasvien, ihmisten ja jopa vesiputouksen ääriviivat ja tunnistamaan niiden sijainnin välittömästi. Kohteen tunnistaminen ohjaa puhelinta parantamaan kuvan ominaisuuksia automaattisesti. Honor 10 pystyy tekoälykameransa vuoksi tunnistamaan myös useita eri kohteita samasta kuvasta.

24 megapikselin etukamera

Pelkästään takakamera ei ole varustettu AI 2.0 -teknologialla, vaan myös Honor 10:n 24 megapikselin etukamera on älykäs selfie-kumppani. Kamera tukee 3D-kasvojentunnistusta, joka optimoi kasvojen yksityiskohtia ja tunnistaa yli sata pistettä kasvoissa pikseli-tason tarkkuudella.

Honor 10:n etukamera tukee myös studiovalaistus -efektejä laajalla valaistusvalikoimalla. Edistyksellinen kasvojentunnistus takaa tarkan syväterävyystarkennuksen ja vangitsee hienovaraiset piirteet kaikkien kasvoilla, jopa ryhmäkuvissa.

 

Rajoja rikkova muotoilu

Honor 10:n lasimuotoilu koostuu 15 kerroksesta 3D-lasia takakuoressa, ja tämä mahdollistaa upean monivärisen säteilyn joka kulmasta. Optisia Aurora Glass -väriyhdistelmiä on kaksi, Phantom Blue sekä Phantom Green. Puhelinta on saatavilla myös väreissä Midnight Black sekä Glacier Grey.

Honor 10 sisältää alan ensimmäisen etunäytössä sijaitsevan sormenjälkisensorin lasin alla sekä reunasta reunaan ulottuvan 5,48-tuumaisen FullView FHD+ -näytön 19:9 kuvasuhteella ja 86% ruutu-runko -suhteella.

Päivitetty käyttöjärjestelmä lisää henkilökohtaista kokemusta

Honor 10 sisältää sisäänrakennetun NPU-prosessorin, ja 4GB:n RAM ja 64GB:n / 128GB:n ROM -muistit takaavat riittävästi tallennustilaa. Honor 10:n akkua pystyy lataamaan myös 50% virrasta 25 minuutissa uudella Honor Super Charge -teknologialla.

Honor 10:ssä on viimeisin EMUI 8.1 -käyttöjärjestelmä ja se sisältää mm. uuden Easy Talk -ominaisuuden, joka vähentää taustamelua tuulisessa ympäristössä tai handsfreetä käytettäessä tien päällä, sekä lisää kuiskauksen äänenvoimakkuutta hiljaisia keskusteluja varten.