Tänä kesänä ilmestyneelle Honor 10 -älypuhelimelle julkaistaan kaksi merkittävää päivitystä 3.8.2018 alkaen. Uutuuspuhelimen käyttökokemus paranee entisestään, kun grafiikkasuorittimen toimintaa tehostava GPU Turbo saapuu yhdessä kameran kuvanvakainta tarkentavan AIS (Automatic Image Stabilizer) -ohjelmistopäivityksen kanssa Honor 10:lle.

GPU Turbo takaa puhelimen sujuvan ja nopean toiminnan erityisesti mobiilipelikäytössä. Päivityksen sisältämä kiihdytysteknologia perustuu Honor 10:n laitteiston ja ohjelmiston yhdistelmään, joka kiihdyttää sekä grafiikan prosessointia että ruudunpäivitysnopeutta jäsentämällä uudelleen perinteisen grafiikan prosessoinnin alemmalla järjestelmätasolla.

Tehokkaamman pelikäytön lisäksi myös Honor 10:n kuvausominaisuudet paranevat AIS-ohjelmistopäivityksen myötä. Automaattinen kuvanvakain vähentää kuvan sumentumista ja kompensoi samalla laitteen liikkeestä ja tärinästä aiheutuvia häiriöitä. Päivityksen jälkeen Honor 10:n tekoälyllä varustettu 24MP+16MP kaksoiskamera tunnistaa 0,2 sekunnissa kameran ihanteellisen asennon 98% tarkkuudella ja säätää sopivan valotuksen ja rajauksen tilanteen mukaan.

”Odotamme innolla GPU Turbon ja AIS:n saapumista mallistomme lippulaivapuhelimelle. Tänä kesänä Honor 10 -käyttäjät saavat sekä lisätehoja mobiilipelaamiseen että mobiilikuvaukseen”, toteaa Honorin toimitusjohtaja George Zhao.

Honor 10 -älypuhelin on myynnissä suositushintaan 449 euroa (4 GB / 64 GB -muistilla) ja 499 euroa (4 GB / 128 GB -muistilla). Puhelimesta on saatavilla kaksi valoa taittavaa Aurora Glass -värivaihtoehtoa, Phantom Blue ja Phantom Green, sekä hillityn tyylikkäät Midnight Black ja Glacier Grey -värit.