Honor on julkistanut joukon 7-sarjan älypuhelimia, jotka tuovat lippulaivamallien ominaisuuksia yhä useamman saataville. Puhelinuutuuksien keskiössä on ylivertainen hinta-laatusuhde ja kirkas Honor FullView -näyttö, joka löytyy kaikista sarjan malleista. Honor 7A, 7C ja 7S -puhelimet tulevat Suomessa myyntiin heinäkuun aikana.

Uudet Honor 7-sarjan älypuhelimet on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka etsivät kätevää ja monipuolista puhelinta päivittäiseen käyttöön. Puhelimet ja niiden avainominaisuudet on esitelty alla.

Honor 7A tarjoaa huippuominaisuuksia edullisesti

Edullinen Honor 7A -malli on omassa hintaluokassaan ensimmäisiä älypuhelimia, joka on varustettu Face Unlock -kasvojentunnistustoiminnolla. Laite tunnistaa käyttäjänsä kasvot yli tuhannesta eri ominaispiirteestä, minkä ansiosta se aukeaa vaivattomasti vain ruutua katsomalla. Sormenjälkitunnistimen avulla Honor 7A aukeaa yhdellä hipaisulla myös silloin, kun käyttäjän kasvot ovat vaatteiden tai aurinkolasien peittämät.

Ikimuistoisten hetkien taltiointi onnistuu Honor 7A:n 13 MP takakameralla ja 8 MP etukameralla, jotka varmistavat kirkkaan ja terävän kuvan niin potreteissa kuin maisemakuvissa. Lisäksi etukameran säädettävän LED-valon ansiosta hämärässä kuvatut selfiet onnistuvat nyt entistäkin paremmin.

Käyttömukavuutta lisää Honor 7A:n suuri 5,7 tuuman Honor FullView -näyttö, jonka 18:9-kuvasuhde luo mukaansatempaavan katselukokemuksen. Hillityn tyylikkään rungon sisään piiloutuva kahdeksanytiminen suoritin, Android Oreo -käyttöjärjestelmä ja EMUI 8.0 -käyttöliittymä tekevät monipuolisesta käytöstä sujuvaa ja tehokasta. Honor 7A:n reunoista ja kulmista pyöristetty 360° -runkorakenne on vain 7,8 mm ohut.

Honor 7A tulee myyntiin suositushintaan 179 euroa. Suomessa tuote on nyt saatavilla kullan, mustan ja sinisen värisenä.

Honor 7C erottuu massasta isolla näytöllä ja kaksoiskameralla

Uusi Honor 7C tuo kalliimmista älypuhelinmalleista tuttuja ominaisuuksia tarjolle erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Uutuus on varustettu muun muassa kuvanlaatua parantavalla 13 MP + 2 MP kaksoiskameralla, minkä lisäksi käytössä on laitteen avaamista nopeuttava Face Unlock -kasvojentunnistustoiminto, tehokas kahdeksanytiminen suoritin sekä massiivinen 5,99 tuuman Honor FullView -näyttö. Selfie-kuvausta helpottaa puolestaan 8 MP etukameran LED-valo, joka sävyttää valaistuksen hämärään ympäristöön sopivaksi.

Honor 7C tulee myyntiin suositushintaan 199 euroa. Suomessa tuote on saatavilla sinisen ja mustan värisenä 21.7.2018 alkaen.

Honor 7S on ensiluokkainen ensipuhelin koululaiselle

Kirkkaalla 5,45 tuuman Honor FullView -näytöllä, neliytimisellä suorittimella sekä dual SIM- ja micro-SD-korttipaikoilla varustettu Honor 7S tarjoaa huippuominaisuuksia omassa hintaluokassaan. Tehokkaan vastaanottimen ja puheääntä voimistavan toiminnon ansiosta puhelut kuuluvat kirkkaasti meluisassakin ympäristössä. Älykäs akunhallinta ja 3020 milliampeeritunnin akku takaavat sujuvan käytön ja riittävän pitkän latausvälin. Lisäksi laitteessa on LED-salamalla varustettu 5 MP etu- ja 13 MP takakamera.

Honor 7S tulee myyntiin suositushintaan 129 euroa. Suomessa tuote on nyt saatavilla sinisen, mustan ja kullan värisenä.