Espoo, 9. elokuuta 2018 – Samsung esitteli tänään Galaxy Note -tuoteperheen uusimman jäsenen, Note9:n. Uusi Galaxy Note9 on erittäin suorituskykyinen älypuhelin, joka tukeutuu vahvasti malliston peruspilareihin. Uudistettu S Pen -kynä yhdistyy aidosti laitteeseen ja lisäksi puhelimessa on Samsungin kaikkien aikojen älykkäin kamera.

– Note-tuotesarja on aina rakentunut viimeisimpien innovaatioiden sekä huipputeknologian päälle, eikä Galaxy Note9 ole poikkeus. Note-käyttäjät ovat Samsungin uskollisimpia asiakkaita, jotka vaativat paljon suorituskyvyltä ja älykkäiltä ominaisuuksilta. He haluavat puhelimen, joka auttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla niin töissä kuin vapaa-ajalla, kertoo Mika Engblom,Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Parasta mahdollista suorituskykyä

Ihmiset luottavat älypuhelimeensa lähes kaikissa tilanteissa. Galaxy Note9 onkin suunniteltu helpottamaan elämää sekä töissä että vapaa-ajalla.

  • Riittoisa akku: Galaxy Note9:stä löytyvä 4000mAh akku on suurempi kuin yhdessäkään aiemmassa Samsung-puhelimessa. Akusta riittää siis virtaa keskusteluihin, viesteihin, peleihin ja elokuviin aamuvarhaisesta aina iltaan saakka.
  • Säilytä enemmän, poista vähemmän: Galaxy Note9 tuodaan saataville kahtena versiona, joista löytyy joko 128Gt tai 512Gt sisäistä tallennustilaa. Molemmat mallit tukevat myös microSD-muistikortteja, joiden avulla Galaxy Note9 voi saavuttaa jopa yhden teratavun yhdistetyn tallennustilan. Käyttäjien ei siis tarvitse huolehtia, ettei tila riitä suosikkikuville, elokuville tai sovelluksille.
  • Nopeutta ja tehoa: Galaxy Note9 on Samsungin suorituskykyisin puhelin koskaan. Laite on varustettu 8Gt RAM-muistilla (512Gt versio) ja se tukee markkinoiden nopeimpia verkkoyhteyksiä (jopa 1,2 Gigabittiä sekunnissa) sisällön lataamiseen ja suoratoistoon. Lisäksi Note9:stä löytyy markkinoiden kärkeä oleva ja Samsungin kehittämä Water Carbon Cooling -jäähdytysjärjestelmä sekä AI-pohjainen suorituskyvyn sääntelyalgoritmi, joka takaa tehon ja vakauden.

Aiempaa kehittyneempi S Pen

Note9-uutuuden mukana tulee tietysti ikoninen S Pen -kynä, joka on varustettu uusilla ominaisuuksilla. Uusittu S Pen on yhdistetty puhelimeen Bluetoothin välityksellä. Uusi S Pen toimii siis Galaxy Note9:n kauko-ohjaimena, jolla käyttäjät voivat muun muassa ottaa valokuvia tai hallita esityksiä tapaamisissa. Lisäksi kynä mahdollistaa muistiinpanot suoraan lukitun puhelimen ruudulle, piirrokset, reaaliaikaiset viestit sekä helpot ja nopeat käännökset vieraskieliselle tekstille.

Äärimmäinen työkalu

Galaxy Note9:n suorituskyky tekee siitä luotettavan apurin, jonka avulla töiden tekeminen on helpompaa ja hauskempaa niin tapaamisissa kuin tien päälläkin. HDMI-sovittimen ja sisäänrakennetun DeX-käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat tarvittaessa nauttia PC:n kaltaisesta käyttökokemuksesta ja liittää puhelimen suurempaan näyttöön, näppäimistöön tai hiireen työtehokkuuden kasvattamiseksi.

Älykäs kamera takaa täydelliset valokuvat

Note9:ssä on Samsungin kaikkien aikojen älykkäin kamera, joka auttaa saamaan juuri halutun kaltaisia kuvia. Scene Optimizer -toiminto tunnistaa, millaista kohdetta käyttäjä valokuvaa, ja säätää kuva-asetuksia sen perusteella. Flaw Detection -toiminto taas ilmoittaa heti, jos kuvasta löytyy vikoja, kuten epäterävyyttä, juuri sulkeutuneet silmät tai likaa kameran linssissä. Nämä ominaisuudet yhdistettynä kehittyneeseen kohinanvaimennukseen ja valotilanteisiin mukautuvaan Dual Aperture -aukkoon tekevät Note9:n kamerasta markkinoiden parhaan.

Note9:ssä on myös suurin laitesarjassa nähty näyttö. 6,4-tuumainen Super AMOLED -näyttö tarjoilee käyttäjälle voittamattoman multimediakokemuksen, jonka viimeistelevät AKG:n virittämät kaiuttimet. Lisäksi Galaxy Note9:stä löytyvät perinteiset Galaxy-ominaisuudet, joita käyttäjät arvostavat: pikalataus ja langaton pikalataus, vedenkestävyys ja pölytiiveys IP68-luokituksen mukaisesti, sekä suositut palvelut kuten Samsung Health ja Samsungin mobiilitietoturvaratkaisu Knox.

Samsung Galaxy Note9 tulee myyntiin Suomessa 24. elokuuta Midnight Black ja Ocean Blue -väreissä. Ocean Blue -mallissa on mukana myös keltainen S Pen -kynä. Laitteen ennakkomyynti alkaa 9.8.2018 kello 19:00 alkaen. Suositushinta 512 Gt:n Note9 -mallille on 1299 € ja 128 Gt:n mallille 1029 €.

 

Galaxy Note9 -tekniset tiedot

Näyttö 6.4’’ Quad HD+ Super AMOLED, 2960×1440 (516ppi)

*Mitataan diagonaalisesti pyöristetyt kulmat huomioiden.

*Oletusresoluutio on Full HD+ ja se voidaan asetuksista muuttaa Quad HD+ (WQHD+) -tarkkuuteen.

Kamera Takakamera: Dual Camera, jossa Dual OIS (Optical Image Stabilization) -kuvanvakain

– Laajakulmaobjektiivi: Super Speed Dual Pixel 12MP AF, F1.5/F2.4, OIS

– Telephoto-objektiivi: 12MP AF, F2.4, OIS

– 2X optinen zoom, 10X digital zoom

Etukamera: 8MP AF, F1.7

Mitat 161.9 x 76.4 x 8.8mm, 201g, IP68 (BLE S Pen: 5.7 x 4.35 x 106.37mm, 3.1g, IP68)

*IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys ja pölytiiveys. Laite kestää 30 minuutin upotuksen veteen jopa 1,5 metrissä.

Suoritin 10nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 1.7 GHz)

*Voi vaihdella markkinoittain ja operaattoreittain.

Muisti ja tallennustila 6Gt RAM (LPDDR4), 128Gt + MicroSD -korttipaikka (jopa 512Gt asti)

8Gt RAM (LPDDR4), 512Gt + MicroSD -korttipaikka (jopa 512Gt asti)

*Voi vaihdella markkinoittain ja operaattoreittain.

*Käytettävä tallennustila on pienempi kuin ilmoitettu kokonaistallennustila. Käyttöjärjestelmä ja käytettävät sovellukset vievät osan tilasta, ja todellinen käytettävä tallennustila vaihtelee käyttäjästä riippuen. Tallennustilan määrä voi muuttua kun kaikki ohjelmistopäivitykset on suoritettu.

SIM-kortti Hybrid: Kaksi Nano SIMia tai Yksi Nano SIM ja yksi MicroSD-kortti (512Gt asti)

*Voi vaihdella markkinoittain ja operaattoreittain.

Akku 4,000mAh

Fast Charging -toiminto johdolla ja langattomasti.

Tukee QC2.0 ja AFC johdollisia lataustekniikoita

Tukee WPC ja PMA langattomia lataustekniikoita

*Voi vaihdella markkinoittain ja operaattoreittain.

Käyttöjärjestelmä Android 8.1 (Oreo)
Liitännät Enhanced 4×4 MIMO, 5CA, LAA, LTE Cat.18

*Voi vaihdella markkinoittain ja operaattoreittain.

Yhteysominaisuudet Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,
Bluetooth® v 5.0 (LE 2Mbps asti), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)*Galileon ja BeiDoun kattavuus saattaa olla rajallinen.
Mobiilimaksaminen NFC, MST

*Voi vaihdella markkinoittain ja operaattoreittain.

Anturit Accelerometer, Barometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor,
Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor, Iris Sensor, Pressure Sensor
Varmennus Lukitustavat: Kuvio, Pin, Salasana
Biometriset tunnistautumistavat: Iris, Sormenjälki, KasvojentunnistusIntelligent scan: Yhdistää iirisskannauksen ja kasvontunnistuksen
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM