Kuulokevalmistaja ROCCAT julkisti uudet kevyet ja huomaamattomat Score-kuulokkeet.

Score tuplaa äänenlaadun uniikilla tupla-ajurilla. Sen 10 mm ajuri tarjoaa syvän basson samalla kun 6,8 millin partneri keskittyy tarkkoihin keski- ja korkeisiin ääniin. Molemmat ajurit on rakennettu korkealuokkaisia neodyymimagneetteja hyödyntäen. Akustinen kammio sekoittaa nuo kaksi ääntä yhteen muodostaen täydellisen tasapainoisen äänen. Taustamelu on poistettu passiivisilla melunpoistopalikoilla tarjoten pelaajille aidomman elämyksen.

Kevyet Score-kuulokkeet on kehitetty erityisesti äänenlaatua ajatellen. Kuulokkeet ovat koukkumalliset muotoutuvilla kaapeleilla, jotka voi säätää kummankin korvan mukaisesti pitäen kaapelin silti tukevasti paikallaan liikkeessä. Kuulokkeiden mukana tulee valikoima erikokoisia kuulokesovitteita istuvuuden takaamiseksi.

Kuulokkeista löytyvä mikrofoni takaa äänenlaadun keskusteluissa. Sisääntulokaapelin ääni kattaa mikrofonin mykistyksen, playn, pausen ja skip music -toiminnot. Kuulokkeisiin sisältyy myös PC-adapteri, joka takaa Score-kuulokkeiden toimivuuden pöytäkoneiden, konsoleiden ja mobiililaitteiden kanssa.

Score-kuulokkeet ovat saatavilla alan liikkeistä 73,99 euron hintaan.