Sony Mobile jatkaa Xperia™-perheen innovatiivisten ja tyylikkäiden älypuhelimien kehittämistä ja julkisti IFA 2018 -messuilla Xperia XZ3 -älypuhelimen. Uusi lippulaiva perustuu Sonyn televisio-, kuvankäsittely- ja peliosaamiseen, ja se on ilmeeltään elegantin moderni.

”Uusi lippulaivamme Xperia XZ3 ei ole vain kaunis katsella, vaan se on myös pakattu täyteen Sonyn edistyksellistä ääni- ja kuvatekniikkaa, joten voit nauttia korkealaatuisesta sisällöstä juuri niin kuin sisällön kehittäjät ovat halunneet. Näin saat todella mukaansatempaavan viihdekokemuksen suoraan käteesi”, sanoo Hideyuki Furumi, varatoimitusjohtaja, Global Sales and Marketing, Sony Mobile Communications.

 

Mukaansatempaava kokemus – näe, kuule ja tunne enemmän

Xperia XZ3 -älypuhelimessa on 6 tuuman QHD+ HDR OLED -näyttö, jossa hyödynnetään Sonyn palkittua BRAVIA® OLED TV -teknologiaa. Näyttö tarjoaa syvän mustan, erinomaisen kontrastin, veitsenterävän tarkkuuden ja elävät värit. Näin voit nauttia lempielokuvistasi, sarjoista ja videoista parhaalla mahdollisella tavalla. X-Reality™ for mobile -toiminto parantaa SDR-sisällön lähestulkoon HDR (High Dynamic Range) -tasoiseksi mahdollistaen suuremman resoluution, laajemman väriavaruuden ja paremman kontrastin – myös striimatussa sisällössä.

 

Äänentoisto on suunniteltu tuottamaan vahva elämys, kiitos Sonyn tunnustetun ääniosaamisen. S-Force Front Surround Sound -kaiuttimet ovat nyt entistäkin tehokkaammat, ja niiden äänenvoimakkuus on 20 prosenttia suurempi kuin aiemmissa malleissa. Hi-Res Audion ansiosta voit kuunnella musiikkia alkuperäislaatuisena, ja DSEE HX skaalaa pakatun musiikkisi lähelle Hi-Res Audio -äänenlaatua. LDAC-toiminto takaa erinomaisen langattoman äänenlaadun.

 

Dynamic Vibration System luo ainutlaatuisen, tuntoaistiin perustuvan elämyksen, joka vahvistaa musiikkia, elokuvia ja pelejä. Voit kirjaimellisesti tuntea dramatiikan käsissäsi.

 

Saumaton muotoilu ja intuitiivinen käyttöliittymä

Saumattomasti kaartuva 3D-lasi luo elegantin ja virtaviivaisen ulkoasun, se luo kauniit heijastukset ja elävät värit kaikista kulmista katsottuna. Näyttönsä ansiosta Xperia XZ3 sopii mukavasti käteen, ja laaja 18:9-kuvasuhteen näyttö korostuu lähes täysin kulmattomassa puhelimessa.

 

3mm ohut alumiinikehys takaa yhdessä Corning® Gorilla® Glass 5 -näyttölasin ja IP65/IP68-luokituksen mukaisen[1] vedenkestävyyden kanssa, että puhelin kestää arjessa. Xperia XZ3 on saatavana seuraavissa neljässä värissä: Black, White Silver, Forest Green ja Bordeaux Red.

Xperia XZ3 -älypuhelimessa on myös uusi helppokäyttöinen Side sense -käyttöliittymä. Tekoälyn avulla pääset vaivattomasti kaikkiin suosikkisovelluksiisi:Kaksoisnapsauttamalla Xperia XZ3 -älypuhelimesi sivua, laitteen näyttöön ilmestyvät eniten käyttämäsi sovellukset – näin ne ovat helposti saatavillasi, eikä sinun tarvitse vierittää näyttöä. Side sense on suunniteltu suuria näyttöjä varten, ja se on suunniteltu käytettäväksi yhdellä kädellä.

 

Edistyksellinen Motion Eye™ -kamera ja Xperian tekoälytoiminnot

Uusi tekoälyllä varustettu Smart launch -toiminto valmistelee kameran heti, kun nostat puhelimen vaakasuorassa asennossa, joten kuvaustilanteet eivät enää mene sivu suun.
Smart launch ja puhelimen sisältämät tekoälytoiminnot – Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus ja Smile Shutter – varmistavat, että Xperia XZ3 -älypuhelin tarjoaa aina parhaat edellytykset täydellisten kuvien ottamiselle. Sonyn Motion Eye™ -kamerassa on myös 4K HDR -videotallennus. 960 fps:n Full HD -tasoinen Super slow motion -toiminto auttaa sinua luomaan dramaattisia videoita.

 

Xperia XZ3 -älypuhelimen 19 MP:n pääkameraa täydentää päivitetty 13 MP:n etukamera, jolla voit ottaa entistä hienompia selfieitä. Sisäänrakennettujen kauneus- ja bokeh-tehosteiden ansiosta otat entistä luovempia kuvia. Edistyksellinen 3D Creator -sovellus mahdollistaa nyt animoitujen kasvonilmeiden lisäämisen skannauksiin niiden elävöittämiseksi.

 

Erinomainen suorituskyky

Edistyksellinen Qualcomm® Snapdragon™ 845 -mobiilialusta takaa Xperia XZ3 -käyttäjille maailman nopeimman maksimitiedonsiirtonopeuden, joka on jopa 1,2 Gbit/s. Älykkäät akkutoiminnot, kuten Smart Stamina, STAMINA-tila, Battery Care ja Qnovo Adaptive Charging -tekniikka, varmistavat, että Xperia XZ3 pystyy tarjoamaan viihdettä koko päivän, ja maksimoivat samalla akun käyttöiän.

 

Xperia XZ3:n tekniset tiedot

 

Mitat

Paino

158 x 73 x 9,9 mm

193 g

Muotoilu Sormenjälkitunnistin nopeaan ja turvalliseen avaamiseen
IP65/IP68-luokituksen mukaisesti veden- ja pölynkestävä13D Corning® Gorilla® Glass 5
Suoritin Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform -mobiilialusta
Muisti RAM-muisti: 4 Gt

Flash-muisti: 64 Gt UFS

(tukee microSD™-kortteja 512 Gt:hen asti)

Näyttö 6,0” 18:9 QHD+ (2880 x 1440) HDR OLED

Mobiililaitteelle suunniteltu TRILUMINOS™-näyttö

Mobiililaitteelle suunniteltu X-Reality™ for mobile

Dynaaminen kontrastin vahvistin

Liitettävyys LTE Cat18, MIMO, jopa 1,2 Gbit/s2

NFC

Bluetooth 5.0

USB Type-C 3.1 (5 Gbit/s)

Akku 3 330 mAh

Smart Stamina
Qnovo Adaptive Charging -lataus
Battery Care3

Langaton Qi-lataus

Kamera 19 MP:n Motion Eye™

Muistilla varustettu 1/2,3 tuuman Exmor RS™ -kuvasensori
25 mm:n F2.0 G -laajakulmaobjektiivi

4K HDR -videotallennus
960 fps:n Super slow motion, Full HD
Predictive Capture -kuvaus (liike/hymy)

Kolminkertainen kuvantunnistustekniikka

Ennakoiva hybridiautomaattitarkennus

Autofocus Burst

SteadyShot™ ja Intelligent Active Mode -asetus (5-akselinen vakautus)

Selfiekamera Mobiililaitteelle suunniteltu 13 MP:n 1/3”:n Exmor RS™ -kuvasensori

23 mm:n laajakulmaobjektiivi, F1.9

SteadyShot™ ja Intelligent Active Mode -asetus (5-akselinen vakautus)

Ääni ja viihde 3D Creator, jossa selfie-tila
DSEE HX: parantaa MP3-tiedostojen ja striimatun äänen laatua
Hi-Res Audio
AHC: optimoi äänen langallisissa kuulokkeissa
LDAC: parempi äänenlaatu BT-kuulokkeissa
Qualcomm® aptX™ HD audioStereokaiuttimet, joissa S-Force Front -surround-ääniAdapteri USB Type-C™ – 3,5 mm:n liitäntäPS4™ Remote Play
Suunniteltu myynnin aloitus 5. lokakuuta 2018
Suunniteltu suositeltu vähittäishinta 799€