WH-1000XM3-kuulokkeet ovat kiitosta niittäneen 1000X-tuoteperheen uusimmat kuulokkeet. Sankamalliset korvan ympärille asettuvat kuulokkeet tarjoavat kaikki edeltävän WH-1000XM2-mallin kiitellyt ominaisuudet. Lisäksi WH-1000XM3–kuulokkeissa on nippu parannuksia avainominaisuuksiin mukaan lukien parannetun vastamelutoiminnon.

Sulje ympäristön äänet tehokkaammin ulkopuolelle

1000XM3-kuulokkeissa on uusi HD Noise Cancelling Processor QN1 -prosessori, joka vaimentaa vastamelun suurin piirtein neljä kertaa edeltäjäänsä tehokkaammin. Kuulokkeissa prosessoriin yhdistetään Dual Noise Sensor -teknologia, joka poimii ympäristön äänet kaksoismikrofonilla ja vie saadun datan prosessoriin, joka vaimentaa taustamelun sen mukaan.

WH-1000XM3–kuulokkeet on optimoitu lentämiseen. Niissä on Atmospheric Pressure Optimizing -ominaisuus, joka sopeuttaa vastamelutoiminnon ympäröivään ilmanpaineeseen, jota kuulokkeet havainnoivat antureilla.

Ensiluokkainen äänenlaatu

Kuulokkeet toistavat korkean resoluution High-Resolution Audio -äänenlaatua. Kuulokkeissa on 40 mm kaiutinelementti nestekidepolymeerikalvolla (LCP), jonka avulla tuhdit rytmit kuulostavat puhtailta ja ne toistavat taajuuksia aina 40 kHz:iin saakka.

Taustamelunvaimennuksen ohella HD Noise Cancelling Processor QN1-prosessori todentaa myös korkealuokkaista äänenlaatua 32-bittisellä Audio Signal Processing -käsittelyllä sekä vahvistintoiminnoilla varustetulla DAC-muuntimella. Näin ollen äänenlaatu on poikkeuksellisen hyvä, signaali-kohinasuhde on luokkansa parasta ja vääristymät ovat vähäisiä kannettavilla laitteilla.

Älykästä kuunteluympäristön havainnointia

Adaptive Sound Control -toiminnantunnistustoiminto havainnoi kuuntelijan toimintaa. 1000XM3-kuulokkeissa on kolme erilaista automaattista tila-asetusta: tila, jossa kaikki ympäristön äänet kuuluvat musiikin ohella, vain kuulutukset ja puhe kuuluvat musiikin lisäksi ja sitten täydellinen vastamelutila, jossa ympäristön äänet vaimenevat minimiin. Älykäs kuuntelu on toteutettu SENSE ENGINE™2 -teknologian avulla. Sony | Headphones Connect -sovellus antaa lisää muokkausmahdollisuuksia omien mieltymysten mukaan.

Räätälöityä ääntä

1000XM3-kuulokkeissa on mallisarjasta tuttu Quick Attention Mode -tila, jonka avulla voi kuulla, mitä ympärillä tapahtuu vain asettamalla oikean käden kuulokkeen kupin päälle. Hipaisutoiminnoilla voi myös hallita musiikkia oikean puoleisen kupin kautta: säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa kappaletta.

Uutena ominaisuutena kuulokkeissa on Customisable Automatic Power Off -toiminto Headphones Connect -sovelluksen mukana. Tämä mahdollistaa kuulokkeiden ja vastamelutoiminnon pitämisen päällä ilman, että ne ovat yhteydessä mihinkään laitteeseen.

Helppo, käytännöllinen ja mukava

Uuden 1000XM3-mallin muotoilu on edeltäjää solakampi ja se ovat edeltäjämalleja kevyempi. Käyttömukavuutta on lisätty paksummalla pehmusteella päätä vasten sekä syvemmillä kuuloketyynyillä. Kuulokkeiden mukana tulee tyylikäs kankainen säilytyskotelo. Värivaihtoehdot ovat myös tyylitietoisten mieleen, vaihtoehtoina on tyylikäs musta tai platinanhopeinen kultaisilla korostuksilla.

Kuulokkeiden akku kestää jopa 30 tuntia vastamelutoimintojen ja Bluetooth-yhteyden ollessa päällä. Lisäksi 1000XM3-uutuudessa on pikalataustoiminto, joka antaa viisi tuntia kuunteluaikaa vain 10 minuutin latauksellanykyaikaisen USB C -kaapelin kautta.

Äänipuhelut toimivat myös selkeämmin monimikrofonijärjestelmän avulla parantaen hands-free-käytettävyyttä.

WH-1000XM3-vastamelukuulokkeet tulevat myyntiin jälleenmyyjille syyskuussa 2018 ja suositushinta on n. 380 euroa.