Hyvä lukija,

opiskelen Helsingin Haaga-Heliassa liiketalouden tradenomitutkintoa suuntautuen markkinointiin ja viestintään. Teen opinnäytetyönä Teknosuomi.fi -sivuston kehittämissuunnitelman johon sisältyy sivuston käyttäjäkysely.

Toivoisin että käytät muutaman minuutin vastaamalla rehellisesti kyselyyn. Palkintoina arvotaan yhteystietojensa jättäneiden kesken Samsungin Micro SD -muistikortteja. Palkintoja on jaossa yhteensä 5 kpl: 2x 32Gt, 2x 64Gt ja 1x 128Gt.

Kysely on voimassa 9.9.-13.9.2018. Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista ja kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Kyselyyn ja arvontaan voi osallistua vain kerran ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Vastaamaan pääset tästä.

Terveisin,

Elina Backhaus, elina.backhaus (a) teknosuomi.fi