Tiedote.

Maailman ensimmäinen AMOLED Infinity Flex Display -näyttö, loputtomat moniajomahdollisuudet ja Samsungin historian monipuolisin kamera – kaikki yhdessä tuotteessa.

Espoo, 20. helmikuuta 2019 – Samsung esitteli tänä iltana odotetun Galaxy Foldin, uuden taittuvan puhelimen, joka luo täysin uuden laitekategorian mobiilimarkkinoille. Galaxy Foldissa on maailman ensimmäinen 7,3-tuumainen Infinity Flex Display -näyttö, joka voidaan taittaa kompaktiksi, etunäytöllä varustetuksi puhelimeksi. Laite mahdollistaa tehokkaan moniajon työskentelyyn, videoiden katseluun, pelaamiseen ja muuhun.

– Samsung kirjoittaa parhaillaan seuraavaa lukua mobiili-innovaatioiden historiankirjoihin. Galaxy Fold muuttaa sen, mikä älypuhelimella on mahdollista, ja avaa Infinity Flex Display -teknologiansa avulla täysin uuden tuotekategorian, toteaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Älypuhelin. Tabletti. Yksi taittuva kokonaisuus.

Galaxy Fold tarjoaa käyttäjälleen täysin uuden mobiilikokemuksen ja mahdollisuuksia, joista tavallisella älypuhelimella ei voisi edes haaveilla. Tarjolla ovat nyt kahden maailman parhaat puolet, sillä kyseessä on kompakti laite, jonka voi taittaa auki Samsungin kaikkien aikojen suurimmaksi puhelinnäytöksi. Galaxy Foldin takana on yli kahdeksan vuotta viimeisintä innovaatio- ja kehitystyötä sekä insinööriosaamista, alkaen Samsungin ensimmäisestä taittuvasta prototyypistä vuonna 2011.

Uusia materiaaleja näytössä: Laitteen sisempi näyttö on taitettavissa, mikä on luonteva liike käyttäjälle, mutta erittäin vaikeaa toteuttaa teknisesti. Samsung kehitti uudenlaisen polymeerin ja loi sen pohjalta näytön, joka on noin puolet ohuempi tavalliseen älypuhelinnäyttöön verrattuna. Uusi materiaali tekee Galaxy Foldista taipuvan ja kestävän.

Uusi saranamekanismi: Galaxy Fold aukeaa kuin kirja – sulavasti ja luonnollisesti – ja sulkeutuu suoraksi tyydyttävästi napsahtaen. Samsung-insinöörit ovat mahdollistaneet tämän uudella, taidokkaasti rakennetulla saranalla. Järjestelmä on piilossa kotelossa sallien laitteelle elegantin ja tyylikkään ulkomuodon.

Uusia design-elementtejä: Galaxy Foldin ulkonäön kaikki osa-alueet on tarkkaan arvioitu – näytöstä kuoriin ja kaikkiin kosketettaviin osiin. Sormenjälkilukija on sijoitettu paikkaan, johon käyttäjän peukalo luonnollisesti asettuu, jotta laitteen avaaminen olisi helppoa. Laitteen kaksi akkua ja muut komponentit on tasaisesti sijoitettu tasapainoisen kokemuksen saavuttamiseksi. Galaxy Fold on saatavilla värivaihtoehtoina Space Silver, Cosmos Black, Martian Green ja Astro Blue. Samsung-kaiverruksella varustettu sarana viimeistelee ulkonäön.
Uudenlainen kokemus

Galaxy Fold suunniteltiin älypuhelinkäyttäjiä silmällä pitäen ja helppokäyttöisyyteen keskittyen. Uudenlainen käyttökokemus luo uusia tapoja saada enemmän irti älypuhelimesta:

Multi-Active Window: Voit pitää auki kolmea aktiivista sovellusta samanaikaisesti niin töitä tehdessä kuin pelatessakin. Kun suunnitteilla on leffamaraton, voit selailla uusimpia elokuvia ja sarjoja, lukea niiden viimeisimmät arviot ja kutsua kaverit leffailtaan raahaamalla trailerit tekstiviestiin. Kaikki hoituu samalla näytöllä.
Käytön jatkuvuus: Ulkoisen näytön ja päänäytön välinen siirtymä on intuitiivinen ja sujuva. Kun Galaxy Fold avataan ja suljetaan, ohjelmat näytetään automaattisesti näytöllä, johon vaihdat. Selaat nopeasti Instagramin uutisvirtaa ja tarkistat kavereiden tarinat helppokäyttöisen vieritysrullan avulla. Kun haluat ottaa valokuvan, muokata kuvia yksityiskohtaisesti tai tutkia uutisvirtaa tarkemmin, voit avata näytön. Saat näkyviin isomman kuvan ilman keskeytystä.

Samsung on tehnyt yhteistyötä Googlen ja Androidin kehittäjäyhteisöjen kanssa varmistaakseen, että käyttäjien suosikkisovellukset, kuten Facebook, WhatsApp ja Youtube ovat käytettävissä Galaxy Foldin käyttöliittymässä.

Paras suorituskyky ja suunniteltu taitettavaksi

Galaxy Fold on suunniteltu raskainta ja intensiivisintä käyttöä varten, olipa kyse työstä, pelaamisesta tai jakamisesta. Siltä sujuu kaikki vahvaa suorituskykyä vaativa. Galaxy Fold on pakattu täyteen tehokasta rautaa, jotta se täyttää korkeatkin vaatimukset.

Tee enemmän: Galaxy Fold varmistaa kolmenkin sovelluksen yhtäaikaisen sujuvan käytön vahvalla viimeisimmän sukupolven suorittimella ja 12 Gt:n RAM-muistilla. Tuloksena on PC:tä muistuttava suorituskyky. Kehittynyt kaksoisakkujärjestelmä takaa, että laite pysyy käyttäjän tahdissa. Laturiin kytketty Galaxy Fold osaa ladata sekä itsensä että toisen laitteen langattoman virranjakamisen[1] avulla, joten toisen laturin voi huoletta jättää kotiin.

Äärimmäinen multimediaelämys: Galaxy Fold on tehty viihdettä varten. Dynaamisen AMOLED-näytön upean kuvan ja stereokaiuttimien tarkan, selkeän äänentoiston ansiosta suosikkielokuvat ja -pelit heräävät eloon väreistä ja äänistä rikkaina.

Monipuolisin kameramme tähän asti: Riippumatta siitä, miten pidät tai taitat laitetta, sen kamera on valmiina tallentamaan silmänräpäyksen. Kuusi linssiä – kolme takana, kaksi sisällä ja yksi etukannessa tekevät Galaxy Foldin kamerajärjestelmästä joustavan. Laitteessa on lisäksi uudenlainen moniajo, jossa esimerkiksi videokeskustelun aikana voi käyttää muita sovelluksia.

Galaxy Fold tulee saataville vuoden 2019 toisen kvartaalin aikana.