BioWaren kehittämä toimintaroolipeli nyt saatavillaXbox Onelle, PC:lle (Origin) ja PlayStation 4:lle, lisää sisältöä tulossa maaliskuussa

22. helmikuuta 2019 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ja BioWare ovat tänään virallisesti julkaisseet Anthem™:n ja kutsuvat pelaajat tarttumaan heittokeihäisiinsä ja uppoutumaan uuteen pelimaailmaan neljän pelaajan joukkueissa. Anthemissa pelaaja omaksuu Freelancerin roolin, ja tiimi pyrkii tiiviin yhteistyön voimin hyödyntämään jokaisen heittokeihään ainutlaatuisia ominaisuuksia.

“Olo on hämmentävän samanlainen kuin silloin, kun julkaisimme alkuperäisen Mass Effect -trilogian”, sanoo BioWaren General Manager Casey Hudson. “Olen innoissani ja malttamaton sekä äärettömän ylpeä siitä, mitä tiimimme on saavuttanut. Toivon todella pelaajien nauttivan siitä, mitä olemme luoneet, ja odotan niitä lukemattomia tarinoita, joita Anthemin maailmassa kerrotaan tulevien viikkojen ja kuukausien aikana.”

Anthem tuo pelattavaksi huikeita hahmoja ja syvän taustatarinan, jonka maailmaan ja mysteereihin pelaajat voivat uppoutua. Säännöllisesti lisättävä uusi sisältö pitää huolen siitä, että pelimaailma muuttuu jatkuvasti ja pelikokemus pysyy sen myötä alati raikkaana. Anthemissa pelaajat ottavat mittaa Monitorista, militaristisen Dominionin julmasta johtajasta, joka havittelee itselleen luomisen ja tuhon voimia. Freelancereiden tehtävänä on tehdä tyhjiksi Monitorin aikeet ottaa valtaansa Anthem of Creation – muuten tämä repii maailman hajalle ja syöksee koko planeetan kaaokseen.

Julkaisu on vasta alku Anthemille, sillä peli jatkaa kehittymistään ilmaisten sisältöpäivitysten myötä. Jo seuraavan kolmen kuukauden aikana peliin lisätään uusia tehtäviä, palkintoja ja Stronghold-taisteluita. Kenties merkittävin lisäys on ensimmäinen Cataclysm, maailmaa muuttava tapahtuma, joka uudistaa pelikokemuksen täysin. Pelin edetessä esitellään uusia tarinoita, hahmoja ja vihollisia, mikä tuo tullessaan lisäjännitystä ja erilaisia konflikteja.

Anthem on BioWaren kehittämä peli ja se on saatavilla Xbox Onelle, PC:lle (Origin) ja PlayStation®4:lle.