Tiedote.

Elisa tuo myyntiin OnePlusin 5G-puhelimen myöhemmin tänä vuonna. OnePlusin puhelimet ovat olleet jo pitkään Elisan myydyimpien puhelimien joukossa.

OnePlus julkaisee 5G-puhelimen Suomessa ensimmäisten laitevalmistajien joukossa kuluvan vuoden toisella vuosineljänneksellä. Elisa on OnePlusin ensimmäinen suomalainen operaattorikumppani, joka tuo laitteen valikoimaansa. Puhelimen tarkemmat tekniset ja saatavuustiedot sekä hinta tulevat tietoon myöhemmin.

Elisan ja OnePlusin jo vuosia kestänyt tiivis yhteistyö jatkuu 5G-aikaan siirryttäessä. 5G:n edelläkävijänä tunnetulla Elisalla on 5G-verkko jo Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Helsingissä kaupunkikeskustojen alueella, ja verkkoa rakennetaan vauhdilla eri puolilla Suomea.

5G mahdollistaa esimerkiksi moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet, lyhyemmän viiveen ja merkittävästi suuremman laitemäärän kytkemisen verkkoon. 5G-verkko mahdollistaa käyttäjilleen nopeammat ja luotettavammat yhteydet, jotka tuovat sujuvuutta esimerkiksi digitaalisten palvelujen käyttöön, kuten erilaisten sisältöjen jakamiseen ja videoiden katseluun sekä videoneuvotteluihin.

‒ 5G tarkoittaa valtavaa uudistusta. Se muuttaa paitsi teknologiateollisuutta, myös ihmisten elämää kaikkialla, oli sitten kyse pelaamisesta, terveydenhuollosta tai lisätyn todellisuuden hyödyntämisestä. Olemme työskennelleet pitkään 5G-innovaatioiden kehittämiseksi ja teemme mielellämme yhteistyötä Elisan kaltaisten kumppanien kanssa voidaksemme luoda jotain erityistä. 5G:n avulla voimme kuvitella tulevaisuuden uudesta näkökulmasta, sanoo OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau.

‒ Elisalla on yksi maailman edistyksellisimmistä verkoista, ja aloitimme 5G-verkon rakentamisen ensimmäisten joukossa maailmassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset laitteet, joilla pääsee nauttimaan 5G:n eduista. OnePlus on meille luonteva ja hyvä kumppani, joka tarjoaa erinomaisen käyttöjärjestelmän ja esimerkiksi pelaamiseen hienosti sopivat laitteet, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Antti Ihanainen.