Kuten on aikaisemmin puhuttu, vaatii aikaa ennen kuin Fennec (Firefox Mobile) tulee Androidille. Tällä hetkellä kyseinen ohjelma näyttää kääntyvän Androidille kohtalaisen hyvin. Tekijät ovat omien sanojensa mukaan saaneet selaimen lataamaan jo “ensimmäiset sivut”.

(Hiirellä ohjattavat toiminnot ja ikkunat toimivat jotenkin. Näppäimistö ei toimi vielä, mutta ei vaikuta vaikealta lisätä)

Kehittäjät testaavat tällä hetkellä Firefoxin normaalia versiota Androidissa, vaikka se on huomattavasti monimutkaisempi kuin Fennec (Firefox Mobile). Kysymys on siitä, jos normaali Firefox toimii Androidilla, niin toimii myös Firefox Mobile. Tämän lisäksi, jos tulevaisuudessa Androidin käyttö lisääntyy kannettavissa tai Tablet-mallisissa tuotteissa, kunnon Firefox on ehkä parempi ratkaisu kyseisissä laitteissa. Fennec Androidilla ei ole vielä edes Alpha-vaiheessa, joten joudumme odottamaan ennen kuin pääsemme testaamaan sitä, mutta oletettavasti olemme edes hieman lähempänä lopullista tuotosta kuin eilen.

Lähde: Android Central