Elisa julkaisi pitkän odotuksen jälkeen uusimmat laajennukset puhelinvalikoimaansa. Alla Elisan virallinen tiedote:

Elisa Oyj, lehdistötiedote 15.11.2010

Elisa tuo puhelinvalikoimaansa kaksi uutta HTC:n Android-puhelinmallia: HTC Desire HD:n ja HTC Desire Z:n. Uusien mallien myötä Elisan HTC-puhelinvalikoima laajenee yhdeksi Suomen kattavimmista.

HTC:n kummassakin uudessa älypuhelinmallissa on tehokas prosessori, iso kosketusnäyttö ja HD-tasoinen videokuvaus. Desire HD:ssa on lisäksi 8 megapikselin kamera ja Desire Z -mallissa QWERTY-näppäimistö.

– HTC:n uudet älypuhelinmallit kuuluvat Android-puhelinten aateliin ja ovat täysiverisiä Androideja, joita jokainen käyttäjä voi räätälöidä oman kiinnostuksensa mukaan. Helppokäyttöisten ja itse valittavien sovellusten avulla käyttäjät voivat esimerkiksi olla nopeasti yhteydessä ystäviinsä Facebookissa ja Twitterissä, Panu Lehti Elisalta toteaa.

Elisan ja Saunalahden asiakkaat voivat ostaa HTC Desire HD:n ja HTC Desire Z -puhelimen joko kertamaksulla ilman liittymää tai nopean, dataliittymän kanssa.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme erilaisia tapoja hankkia uusia päätelaitteita. Elisa Shopiteissa asiakkaat voivat helposti tutustua uusiin laitteisiin ja valita laajasta valikoimastamme itselleen parhaiten sopivan puhelimen, jatkaa Lehti.

Lue myös arvostelumme HTC Desire HD:sta: https://www.teknosuomi.fi/2010/11/arvostelussa-desire-hd-osa-12/

Lähde: http://www.elisa.fi/ir/pressi/index.cfm?t=100&t=100&o=5120&did=16735