Nvidia esitteli CES-messuilla HD-videopuhelut Skype:llä mahdollistavaa sovellusta. Sovellus vaatii toimiakseen luonnollisesti Nvidian Tegra 2-pohjaisen laitteen.

Nvidian Android-tabletilla esittelemä sovellus on kehitetty SkypeKit SDK:lla, jonka Skype julkaisi viime vuonna.  Nyt esitelty paketti tukeutuu Nvidian Tegra 2-mobiilialustan natiiviin videonkäsittelykykyyn ja lupaa mahdollistaa HD-tasoiset videopuhelut Android ja muiden alustojen kesken, olivatpa ne sitten tabletteja, puhelimia tai TV:tä.

Tällä hetkellä Skype tarjoaa Androidilla vain äänipuheluita ja videopuhelut, joskin ei-HD:na, ovat tuettuina vain iOS-versiossa. Julkaisuaikataulua sovellukselle ei vielä CES:ssä saatu, mutta Tegra 2-pohjaisten laitteiden maihinnousu on vasta alkamassa joten kiirettä tuskin on. Tällä hetkellä niitä on Suomen kamaralla vasta Toshiba Folio 100-tabletti (399€, NetAnttila), Toshiba AC100-10D -miniläppäri (249€, Gigantti). Tulevista malleista LG Optimus 2X-älypuhelin lienee seuraava meille rantautuva laite.

Lähde: http://www.slashgear.com/nvidia-develops-android-skype-hd-video-calling-for-tegra-2-05123258/