HTC:n tuorein uutuus, Incredible S, saapui käsiimme ja päätimme tehdä laitteesta pikakatsauksen. Erot aikaisemmin arvostelemaamme Desire HD:hen ovat varsin vaatimattomia ja päätimme keskittyä asioihin jotka on korjattu tai tehty toisin.

Incredible S ei tuo uusia ominaisuuksia HTC Sense-käyttöliittymään (pl. uusi ohjelmavalikon ikoni) tai Android-versioon, myös kamera on tismalleen sama kuin Desire HD:ssa joten emme tuhlaa aikaa niihin. Senseen ja Androidiin liittyvistä ominaisuuksista kiinnostuneiden kannattaa lukaista molempia koskevat faktat läpi Desire HD-arvostelustamme.

httpv://www.youtube.com/watch?v=MtRMfoyJxv0

Incredible S:n suurin muutos on HTC:n normaalin ”sukkula”-muotoilun vaihtaminen teollisempaan lookkiin, ja Desire HD:n 4,3” näyttö on saanut vaihtua hieman pienempään 4” näyttöön. Näillä muutoksilla on kuitenkin selvä etu ja Desire HD:n suurin kompastuskivi eli heikohko akun kesto on saatu vihdoin korjattua ja puhelin jaksoikin normaalissa akkutestissämme miellyttävän pitkään.

Ainoana uutena innovaationa laite tarjoaa ruudulla automaattisesti kääntyvät kapasitiiviset napit, jolla on lähinnä viihdearvoa muutamaksi illaksi kaveriporukassa, mutta mistään merkittävästä uutuudesta ei kuitenkaan ole kyse.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4vQEI8kieHs

Hämäräkuvaus:

httpv://www.youtube.com/watch?v=SKi_VHqQP2c

Päivänvalo:

httpv://www.youtube.com/watch?v=T5tl0pOuZB4

Kokonaisuutena puhelin on hyvä korvaaja esim. viime vuoden lippulaivamalleille, mutta valitettavasti tuntuu, että laite julkaistiin hieman liian myöhään. HTC:lta itseltään on tulossa iso kasa houkuttelevampia laitteita kuten Desire S ja n. kuukauden sisällä virallisesti julkaistava HTC “Pyramid”. Mikäli olet ostanut jonkin HTC:n tuoreista malleista, tämä puhelin ei ole päivityksen arvoinen, mutta jos olet vasta ostamassa ensimmäistä Androidiasi, on Incredible S vaihtoehto jota ei kannata jättää huomioitta.