Samsung on ilmoittanut hetki sitten, että Samsung Galaxy sarjan myynti jatkuu normaalisti pohjoismaissa. Valtakunnassa kaikki hyvin, voimme jälleen hetken hengittää normaalisti. Liitteenä vielä Samsungin lehdistötiedote.

“Tämänpäiväinen Haagin tuomioistuimen päätös osoittaa mielestämme, että Galaxy-sarjan tuotevalikoima on vähintäänkin innovatiivinen ja huomiota herättävä. Ottaen huomioon Samsungin saaman huomautuksen yksittäisestä patenttirikkomuksesta ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että Samsungin Galaxy-sarjan älypuhelinten myynti jatkuu Hollannissa keskeytyksettä. Päätöksen ei uskota vaikuttavan muihin markkina-alueisiin. Galaxy-sarjan puhelinten myynti jatkuu normaalisti Pohjoismaissa.
Samsung on sitoutunut tarjoamaan kuluttajille innovatiivisia mobiililaitteita. Aiomme jatkossakin tuoda markkinoille uusia tuotteita ja teknologioita, jotka vastaavat käyttäjien odotuksiin ja ylittävät ne. Jatkamme immateriaalioikeuksiemme ja patenttiemme puolustamista käynnissä olevissa oikeusprosesseissa eri puolilla maailmaa.

Erik Johannesson

Senior PR Manager

Samsung Electronics Nordic AB