Vuosien odottelun jälkeen Google ei ole vieläkään saanut aikaiseksi avata navigointia Suomessa, joten päätimme tehdä asialle jotain.

Päätimme saada viestin navigoinnin avaamisesta Suomeen kuulluksi ja pyydämmekin teitä, lukijoitamme, auttamaan tässä asiassa kolmella tavalla:

 

  1. Käy antamassa puhelimella tai tabletilla Google Mapsille haluamasi 1-3 tähden arvosana Android Marketissa ja laita palauteviestin sisällöksi ”Enable navigation in Finland”
  2. Jätä kommentti, jossa kerrot oman mielipiteesi ilmaisen navigoinnin puuttumisesta tämän artikkelin viestiketjuun, sillä viemme kommentit henkilökohtaisesti Googlen osastolle Barcelonan MWC-messuilla.
  3. Jaa tämä artikkeli suosimissasi sosiaalisen median palveluissa

Muut Suomen median edustajat, jotka luette blogiamme ja tulette MWC:hen, toivomme, että otatte osaa kampanjaamme. Joko tekemällä yllä olevat askeleet tai kertomalla omassa mediassanne kampanjasta.

Google Suomi: otamme myös mielellämme vastaan virallisen tiedotteen miksi navigointi ei ole vielä mahdollista Suomessa, vaikka se löytyy jo itä- ja länsinaapuristamme.

EDIT: Vetoomus on jo toimitettu Googlelle! Asiasta voit lukea täältä.