Asus Transformer ja Transformer Prime -tabletien päivitykset jatkuvat ICS:n jälkeenkin ja tällä kertaa vuorossa on havaittujen bugien korjailua. Eilen levitykseen laitetut päivitykset saapuvat laitteisiin FOTA:na eli langattoman verkon välityksellä, joko suoraan tai manuaalisesti.

Transformerit ovat kärsineet pienoisista epävakauksista ICS:n jälkeen ja ensimmäisen korjauspäivityskierroksen jälkeen monet epäkohdat loistivat jo poissaolollaan. Viimeisimmän jälkeen ainakin TF101:n vakaus parani huomattavasti ja akkustatistiikka lähti myös rullaamaan. Mitään huolenaiheita ei ole parin päivän käytön jälkeen allekirjoittaneelle ilmennyt. Kommentoikaa mikäli olette jotain havainneet.
Primen muutoslokissa näkyy mielenkiintoinen lisäys tuesta UX-sarjan USB-LAN -adapterille, joka on varmasti mieluisa ominaisuus mikäli langaton verkko ei riitä tai sitä ei ole tarjolla. Valitettavasti toimitus ei pääse testailemaan ko. ominaisuutta, joten mikäli lukijoiltamme löytyy Prime ja adapteri, raportoikaa toki toimivuudesta.

Muistakaa jälleen kerran varmuuskopiot ja mikäli laite oireilee päivityksen jälkeen, on tehdasresetointi suotavaa. Se löytyy asetusten alta kohdasta varmuuskopioi ja palauta.

Alla tarkempaa tietoa halukkaille:

Transformer TF101 FOTA ICS v 9.2.1.17 change log:

– improved ICS FOTA stability
– Improved audio after ICS
– Fix My Library
– Improved camera stability
– Updated App Backup
– Modified language string translation error

Transformer Prime TF201 FOTA ICS v9.4.2.19 change log:

New Features:
+ Pressable notification in lock screen
+ Users are able to check reminder or notification of unread email when screen is locked.
+ Upgraded Vibe from v1.0 to v2.0 with corresponding MyLibrary and MyCloud versions – Vibe2.0 improves UI and provides more media content

New Functions:
+ Support for USB to LAN cable of UX series (Accessory)
+ Camera FW background forced update mechanism – Camera FW upgrade will be automatically installed with image upgrade so there is no need to press the independent camera upgrade icon in the notification area.
+ Support Ad hoc mode (Ad hoc mode was supported in Honeycomb but 1st time supported in ICS)
+ Keep users’ choice of browser viewing type (Tablet or Desktop website viewing type)
+ Enable power profile (Battery information setting)
+ New display mode of HDMI output – Scale mode (Default) and Crop mode