HTC on jo aiemmin julkistanut yhteistyönsä BeatsAudion ja Dropboxin kanssa. Sen uusin yhteistyökuvio on LogMeIn Rescue -etätukipalvelu kaikkiin tuleviin puhelinmalleihin. BeatsAudion kanssa yhteistyö on tarkoittanut parempia kuulokkeita huippumalleihin sekä näille kuulokkeille optimoitua äänentoistoa. Dropboxin ja HTC:n hedelmiä ovat Sense 3.5 ja sitä uudemmalla versiolla varustettujen puhelimien käyttäjien saama 5 Gt tallennustila normaalin 2 Gt sijaan. HTC Onelle taas luvataan jopa 25 Gt ilmaista Dropbox-tallennustilaa kahdeksi vuodeksi.

LogMeIn ja HTC ovat tehneet sopimuksen joka tuo kaikkiin HTC:n tuleviin puhelimiin etätuen LogMeIn Rescue -sovelluksen avulla. Ensimmäinen laite tulee todennäköisesti olemaan HTC One X. Kyseessä ei ole suoraan Google Play Store -sovelluskaupasta löytyvä versio, vaan etäyhteys- ja etätukisovellus jonka avulla käyttäjä voi ottaa ongelmatilanteessa yhteyttä HTC:n asiakastukeen ja antaa heille etäyhteyden puhelimeen. Kun etäyhteys on luotu, voi HTC:n asiantuntija sen kautta paikallistaa ongelman ja useimmissa tapauksissa myös korjata sen. Palvelu tulee olemaan datayhteyttä rasittavaa sorttia, eli tietoa tulee liikkumaan paljon molempiin suuntiin, joten WiFi-yhteys on turvallisin valinta kun etätukea lähtee hakemaan.

HTC kertoo, että heidän tavoitteenaan on tarjota asiakkailleen “parhaan ja henkilökohtaisimman asiakaskokemuksen mobiililaitemarkkinoilla”. LogMeIn-yhteistyö on selvä viite siitä, että HTC todella pyrkii täyttämään lupauksensa.

Lisäksi jo jonkin aikaa on puhuttu siitä, että HTC ja BeatsAudio olisivat ostoksilla myös musiikkipalveluiden puolella. Viimeisimmän vielä vahvistamattoman tiedon mukaan HTC olisi ostanut musiikin tilauspalvelun nimeltään MOG. Kyseisen palvelun ympärillä on pyörinyt jo jonkin aikaa huhuja, että yritys olisi myytävänä, mutta MOG:in puolelta kauppahuhut on tyrmätty. Kyseinen kauppa sopisi hyvin HTC Watch -tilausvideopalvelun seuraksi. MOG-kaupalla HTC saisi ostettua sisään valmiin teknologian jolla se voisi hyvinkin nopealla aikataululla tuoda markkinoille oman kilpailijansa Spotifylle, Deezerille ja muille musiikkipalveluille. MOG:ssä on noin 14 miljoonan kappaleen suoratoiston lisäksi myös vahvana osana sosiaalisuus ja musiikkimaun mukaan muokkautuvat soittolistat. Palvelusta löytyy myös blogiartikkeleita ja muuta musiikkiaiheista luettavaa.

Odotamme mielenkiinnolla lisätietoja palvelusta, varsinkin sen saatavuudesta Suomeen ja toivottavasti myös käyttökokemuksia joita voisimme raportoida lukijoillemme.

Lähde: AndroidGuys ja Reuters.