Asuksen MWC2012-messuilla julkaisema 1920×1200-resoluutioisella näytöllä varustettu TF700T Infinity -neliydintabletti sai vihdoin hinta- ja saatavuustiedot.

Asus on käytännössä pakannut Transformer Primen kuoriin 1920×1200-resoluutioisen näytön, 1,6 gigahertsiin turboahdetun NVIDIAn “4-plus-1”-neliydintekniikkaa hyödyntävän Tegra 3 T33 -järjestelmäpiirin (Primen T30-version maksimikellotaajuus on 1,3 GHz). Geforce ULP -grafiikkasuorittimen kellotaajuudesta ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa, mutta voisi olettaa, että sillekin puolelle on kasvaneen resoluution vuoksi annettu hieman lisää ruutia. Asus lupailee tuoreimmalle laitteelleenkin 178-asteen katselukulmia ja näyttöpaneeli käyttää tuttua Super IPS+ -tekniikkaa. Mukana on myös edellisestä iteraatiosta tuttu 8 Mpix kamera LED-salamalla ja f/2.2 aukolla. Laitteessa on myös 64 Gt tallennustilaa.

Uusi malli on Primen tavoin 8,5 mm ohut ja sillä on 586 g painoa, mutta tällä kertaa alumiinikuori on muutettu yläosastaan muoviseksi, jotta GPS- ja Wi-Fi -antennit pääsevät toimimaan esteettä. Akunkestoksi 720p-resoluutioisen videon pyörittämiseen lupaillaan mainiota 9,5 tuntia pelkällä tabletilla ja näppäimistötelakan kanssa 14 tuntia. Kuriositeettina mainittakoon, että Infinityn näppäimistötelakka on yhteensopiva Primen vastaavan kanssa, mutta ei päinvastoin. Näytön naarmunkestävyys on toteutettu uudemmalla Gorilla Glass 2:lla.

Asus tarjoilee mukaan pilvipalvelustaan, Asus Webstoragesta, 8 gigatavun ikuista siivua.

Hintaa Wi-Fi-laitteella on 599 €, näppäimistötelakalla varustettuna 749 €. Saatavuutta Asus arvioi tiedotteessaan viikolle 30. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla.

 

Alla Asuksen koko lehdistötiedote:

Tänään esittelemme Maailman ensimmäisen Android tabletin joka on varustettu neliydin-suorittimella ja Full HD-näytöllä, ja joka on siitä erittäin ohut – 8,5mm.

Huippuluokan näytöstä kaikki tehot ottaa irti ASUSin valitsema, NVIDIA:n tehokkain malli Tegra 3 –suorittimista.

ASUS Transformer Pad Infinity (TF700T) on ehdoton valinta Androidkäyttäjille jotka etsivät uutta ja tehokasta surffilautaa.

 

Malli
Transformer Pad Infinity TF700T WiFi  €         599
TF700T+näppäimistötelakka  €         749

 

Saatavuus: vko 30

 

Maailman ensimmäinen Android tablet neliydin-suorittimella ja Full HD-näytöllä

Mobiiliviihdekeskus – viihdytä itseäsi täysin uudella tavalla

Helsinki, Suomi (21. kesäkuuta, 2012) — ASUS Transformer Pad Infinity on Maailman ensimmäinen Full HDAndroid™-tablet ja nostaa rimaa mobiiliin viihde-elämykseen. Full HD 1920 X 1200 Super IPS+ näyttö Corning® Gorilla® Glass 2-pinnoite ja  Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich on pakattu uskomattoman ohueen ja kauniiseen metallikuoreen. ASUS Transformer Pad Infinity on täydellinen seuralainen median suurkuluttajalle joka on jatkuvasti liikkeessä. Kyseessä ei ole pelkästään tablet-laite sillä ainutlaatuinen irroitettava näppäimistötelakka muuntaa sen hetkessä tabletista minikannettaksi. Telakoituna kokonaisakkukesto on peräti 14 tuntia ja täysi QWERTY-näppäimistö, monieleitä tunnistava hiiri ja USB/SD-portit nostavat tuottavuuden uudelle tasolle.

 

 

Uskomaton viihdekeskus

Transformer Pad Infinityn sydämenä sykkii NVIDIA®’s Tegra® 3 T33 4-PLUS-1™ neliydinsuoritin joka sisältää myös 12-ytimisen GeForce®-grafiikkapiirin. Ylimääräinen virtaa säästävä suoritinydin käsittelee vähemmän tehoa vaativia tehtäviä kuten aktiivinen valmiustila, musiikki ja videot, ja se on läpinäkyvä käyttöjärjestelmälle ja sovelluksille. Transformer Pad Infinityn neliydinsuoritin toimii peräti 1.6 GHZ kellotaajudella ja antaa käyttäjälle uskomattoman Full HD-kokemuksen. Näytön kuvasuhde on 16:10 joka piirtyy ruudulle 1920 x 1200 resoluutiolla ja laajalla 178-asteen katselukulmalla – Transformer Pad Infinity, kiitos sen ultra-kirkkaan Super IPS+ paneelin, on täydellinen kumppani Full HD-videoiden katseluun, uusimpien HD-pelien pelaamiseen ja web-surffailuun niin sisällä kuin ulkona. Transformer Pad Infinityn viihdeominaisuuksien laajan kirjon kruunaa ASUS SonicMaster äänentoisto. ASUSin Golden Ear-tiimin hienosäätämä ASUS SonicMaster-teknologia yhdistää kehittyneet komponentit ja ohjelmiston tuottaakseen mukaansatempaavan ja todentuntuisen äänentoiston.

 

Kaunis muotoilu

Transformer Pad Infinityssä on upea metallinen pyöröhiottu pinta joka ilmentää ASUSin ZEN-filosofiaa joka esiteltiin ensimmäisen kerran ZENBOOK™ ja Eee Pad Transformer Prime – tuotteissa ja se tulee saataville kahdessa tyylikkäässä värissä: Amethyst Gray ja Champagne Gold. Kiitos taotun alumiinirungon, Transformer Pad Infinity on ohut – vain 8,5mm ja painaa vain 598g, tämän ansiosta voit kantaa sitä mukanasi helposti koko päivän. Kun yhdistät sen ainutlaatuiseen ASUS näppäimistötelakkaan, Infinity muuttuu työasemaksi jopa 14 tunnin akkukestolla, täydellä QWERTY-näppäimistöllä ja monieleitä tunnistavalla hiirellä – tuloksena täydellinen minikannetta jonka USB-portti ja SD-korttipaikka tarjoavat lisää tallennusmahdollisuuksia businesskäyttäjille.

Ihania muistoja

Loistava 8MP takakamera automaattisella tarkennuksella ja LED-salamalla takaavat, että Transformer Pad Infinity ottaa teräviä, eläväisiä ja yksityiskohtaisia valokuvia. Lisäksi kamerassa on suuri F/2.2 aukko, 5-kennoinen linssi, taustavalaistu CMOS sensori, kosketustarkennus, syväterävyys, kohinanpoisto ja laaja 75-asteen katselukulma (vastaa 28mm polttoväliä). Voit tallentaa takakameralla myös Full HD 1080p videota 30fps nopeudella ja 2MP etukameralla hoidat videokonferenssit sujuvasti. Transformer Pad Infinityn omistajat voivat tallentaa ja jakaa muistojaan missä vain ja milloin vain. Siitä pitävät huolen 32GB tai 64GB sisäinen tallennustila, 8GB ilmainen ja ikuinen ASUS WebStorage ja lukuisat ulkoiset tallennusväline vaihtoehdot.

Verrattomat ominaisuudet

ASUS Transformer Pad Infinity toimii Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich käyttöjärjestelmällä ja tarjoaa käyttäjälle verratonta suorituskykyä, mukautuvuutta, kehittynyttä moniajoa, mukautettavan kotinäkymän ja vuorovaikutteisuutta. Kun edellä mainittu yhdistetään erittäin nopeaan NVIDIA Tegra 3 –suorittimeen, Full HD Super IPS+ näyttöön, ultraohueen ja kauniiseen, metalliseen pyöröhiottuun muotoiluun, on Transformer Pad Infinity täydellinen matkakumppani joka pitää huolen käyttäjän viihtyvyydestä.

 

Tekniset tiedot

ASUS Transformer Pad Infinity
OS Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS)
CPU NVIDIA® Tegra® 3 Quad-core T33 (1.6GHz)
GPU 12-Core GeForce® ULP
Mitat / Paino

Väri

263 x 180.8 x 8.5mm, 598g,Amethyst Gray, Champagne Gold
Muisti / Tallennustila Muisti:DDR3L 1GB / Tallennustila:64GB, ikuinen8GB ASUS WebStorage
Yhteydet 802.11 b/g/n, Bluetooth v3.0, A2DP
Näyttö 10.1″ WUXGA Full HD (1920 X 1200) LED-taustavalaistu Super IPS+ näyttö, 600nits kirkkaus ja 10-sormen multi-touch
Kamera Takana 8MP automaattitarkennuksella, LED-salama, F/2.2 aukko, 1080p videotallennus, edessä 2MP kamera videokonferensseihin
Liitännät 2-in-1 ääniportti (Kuuloke / Mikrofoni) /1x Micro-D HDMI 1.4a / 1 x microSD korttipaikka /Kaksitoiminen mikrofoni / 1 x Stereo kaiutin
Akku Pad: 25Wh – 9.5 tuntia*Pad + telakka: 25Wh+ 19.5Wh – 14 tuntia*

* Akkukeston testiolosuhteet: 720p video + kirkkaus@100nits + ulkoinen mikrofoni + Wi-Fi päällä ja kirjautuneena Gmailiin

* Transformer Pad Infinity näppäimistötelakka on yhteensopiva Eee PadTransformer Primen kanssa. (Eee Pad Transformer Primen näppäimistötelakka ei ole yhteensopiva Transformer Pad Infinityn kanssa)

ASUS

ASUS, Maailman kolmanneksi suurin kuluttajakannettavien toimittaja ja Maailman palkituimpien sekä myydyimpien emolevyjen valmistaja on uuden digitaalisen aikakauden johtava yritys. ASUS suunnittelee ja valmistaa tuotteita jotka kohtaavat tämän päivän digitalisoituvien kotien, toimistojen sekä yksilöiden tarpeet. Laaja tuotevalikoima pitää sisällään emolevyt, näytönohjaimet, optiset asemat, näytöt, pöytäkoneet, Eee Box – mini PC:t, All-in-one PC:t, kannettavat, minikannettavat, tablet laitteet, palvelimet, multimedia- ja langattomat ratkaisut, verkkolaitteet sekä matkapuhelimet. ASUSin toimintaa ohjaa innovointi ja laatu, ja tästä osoituksena ASUS  voitti  3886  palkintoa  vuonna  2011.  ASUSin  on  tunnustettu  muuttaneen  PC  –teollisuutta  Eee  PC™  minikannettavillaan. ASUS työllistää Maailmanlaajuisesti yli 11 000 henkilöä ja Maailmanluokan tuotekehitys- sekä tutkimusosastoon kuuluu 3100 insinööriä. ASUSin liikevaihto vuonna 2011 oli noin 11,9 $ miljardia