FonePad on 7-tuumainen Android-tabletti jossa on myös puhelinominaisuudet mukana. Laitteessa on Nexus 7:stä tuttu 1280×800-resoluutioinen IPS-näyttö ja Nexus 7:n tavoin euromallista puuttuu myös takakamera. Painoa laittella on 340 grammaa. Yllätyksenä laitteessa on prosessorina Intelin tuore Atom Z2420 1,2 GHz kellotaajuudella, grafiikkapiirinä toimii PoverVR SGX540. Intelin piirisarjan käyttämisessä suurin riski ohjelmien puuttuminen, sillä ohjelmien tekijät joutuvat porttaamana sovellukset erikseen Intel-Androidille. Laitteessa on 16 Gt sisäistä tallennustilaa ja toisin kuin Nexus 7:sta, löytyy laitteesta myös mikroSD-korttipaikka

Asus julkaisi samalla myös PadFone Infinityn, seuraajan PadFone 2-hybridilleen, ja tällä kertaa laite on päivitetty trendikkääseen 1080p-aikakauteen. Puhelin on 1080p-resoluutioinen ja tablettiosa käyttää 1920×1200-resoluutiota ja puhelin on rakennettu tyylikkääseen unibody-alumiinirunkoon ja jatkaa jämäkkää tuttua linjaa. Painoa yhdistelmällä on 530 grammaa. Laitteessa on 1.7 GHz Qualcomm Snapdragon 600 (APQ8064T) -neliydinjärjestelmäpiiri ja Adreno 320 grafiikkasuoritin. Keskusmuisti on päivitetty myös kahteen gigatavuun. Puhelimen pikselitiheys on tuttuun 5″ laitteiden tyyliin huimat 441 PPI. Laitteesta löytyy myös LED-salamalla varustettu 13 Mpix (f/2.0) -pääkamera, ja 2 Mpix etukamera. Puhelin tukee myös 4G-yhteyksiä. Suurin miinus on kuitenkin hinta ja laitteen tullessa ulos huhtikuussa, on OVH asetettu huimaan 999 euroon ja näppäimistötekalla loistaa edelleen valitettavasti poissaolollaan.

Asus FonePad

httpvh://www.youtube.com/watch?v=_xTgiaP3bE0

Asus PadFone Infinity

httpvh://www.youtube.com/watch?v=e2xvTEIl0gU