Asus on julkaissut MeMO PAD 7 -tabletin, joka on Asuksen edellistä budjettiluokan tablettia, Nexus 7:ää, vielä ripauksen halvempi ja laiteelle luvataan 179 euron OVH:aa. Ulkonäkö onkin hyvin Nexus-mainen, mutta se pettää, sillä halvemman hinnan mukana tulee myös kaksi kompromissia ja näistä suurin on vain 1024×600-resoluutiota käyttävä näyttö ja toinen on järjestelmäpiirin vaihtuminen yksiytimiseksi VIA:n tytäryhtiön, WonderMedian, WM8950-malliksi, ARM Mali-400 -grafiikkaprosessorin kera. Mutta parannuksia on myös mukana, mm. etukamera kuvaa 720p-resoluutioista videota ja laitteessa on Nexuksesta poiketen myös SD-korttipaikka jolla tallennustilaa voi laajentaa jopa 32 gigatavulla. Sisäistä tallennustilaa 179 euron laitteessa on 8 gigatavua ja laiteesta tulee markkinoille myös 16 gigan malli.