ASUS on julkaissut 10,1″ MeMo Pad Smart -mallistonsa Euroopassa. Multimediaorientoituneeseen laitteeseen on pakattu neliytiminen 1,2 GHz Tegra 3, 1 gigatavu muistia, 16 Gt tallennustilaa ja 10,1″ 1280×800 IPS-näyttö laajalla katselukulmalla, sekä SonicMaster-äänentoistolla. Käyttöjärjestelmänä on Android 4.1.2 JellyBean.

Teaser-videollaan ASUS esittelee MeMo Padin multimediaominaisuuksia, joihin kuuluvat hyvätasoinen näyttö sekä SonicMaster-äänentoistotekniikka. Näytön katselukulma ulottuu 178 asteeseen asti ja SonicMaster-tekniikan pitäisi tarjota muotoilun ja softan avulla hifi-tasoista ääntä myös kannettavista ja mobiililaitteista. Kamerana on 5 Mpix kamera,

Videon perusteella värejä on valittava musta, valkoinen ja nykyinen trendikkään pinkihtävä. Sovelluspuolella SuperNote-sovellus näyttäisi sisältävän tekstin tunnistuksen, Asus@Vibe on median ja pelien jakoalusta ja ASUS WebStorage tarjoaa ASUS-käyttäjille tallennustilaa pilvestä.

httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2GVw9Fbi-Zk

Speksien perusteella laite näyttää lähinnä rautapuolelta päivitetyltä TF300 -laitteelta, mutta hinnoittelu varmaan ratkaisee mihin kohtaan ekosysteemiä laite sijoittuu.

Lähteet: Asus