Asus julkaisi hetki sitten pidetyillä CES-messuilla kolme Intel Atom -prosessoreja hyödyntävää puhelinta: ZenFone 4, ZenFone 5 ja ZenFone 6.

ZenFone 4:ssä on 4 tuuman kosketusnäyttö, 1,2 gigahertsin Intel Atom Z2520 -prosessori ja 5 megapikselin kamera. Puhelimesta on tarjolla viisi eri värivaihtoehtoa: Charcoal Black, Pearl White, Cherry Red, Sky Blue ja Solar Yellow.

ZenFone 5:ssä on 5 tuuman IPS-kosketusnäyttö, jota voi käyttää myös kynällä ja hanskat kädessä. Puhelimen näytön tarkkuus on 1280 x 720 kuvapistettä ja siinä on 2 gigahertsin Intel Atom Z2580 -prosessori. Laitteessa on 2 megapikselin etukamera ja 8 megapikselin takakamera, jolla voi ottaa valoherkän sensorin avulla kuvia myös hämärässä.

ZenFone 6:ssa on sama prosessori ja näytön tarkkuus kuin ZenFone 5:ssa, mutta näyttö on kooltaan 6 tuumaa. Puhelimessa on 2 megapikselin etukamera ja 13 megapikselin takakamera.

ZenFone 5:stä ja 6:sta on tarjolla värivaihtoehdot Charcoal Black, Pearl White, Cherry Red ja Champagne Gold.

Puhelimissa on Asuksen oma ZenUI -käyttöliittymä, joka pyrkii yksinkertaistamaan laitteen käyttöä ja tarjoaa Asuksen parantelemat versiot puhelimen perusohjelmista, sekä esiasennettuja ohjelmia kuten Omlet-pikaviestinsovelluksen.

Laitteiden saatavuudesta ja hintatasosta ei ole tarkempaa tietoa.

Lähde: Asus