Asus aloitti oman julkistustilaisuutensa paljastamalla ZenFonen myyntilukuja. Edullisia ZenFoneja on nyt myyty yli miljoona ja monilla markkinoilla laitteet on loppuunmyyty välittömästi, kun ZenFonet ovat tulleet saataville. Samalla Asus ilmoitti, että ZenFonet tulevat jouluksi myyntiin myös Euroopassa useissa erilaisissa väreissä. Varsinaisia julkistuksia olivat uusi Asus MeMoPad 7 ja Asus ZenWatch -älykello. Uusi Memo Pad 7 on vakuuttava laite FullHD IPS -paneelinsa kanssa yhdessä 8,3 mm ohuudellaan. Asus tuo uuden Memo Pad 7:n markkinoille useissa eri väreissä ja viimeistelyissä. Tehonlähteenä on Intel Atom neliydinprosessori ja painoa uudella Memo Pad 7:lla on 269 g ja hintaa euroopassa vaivaiset 199 €.

Ehkä eniten odotettu julkaisu oli kuitenkin Asus ZenWatch -älykello. ZenWatch on tyylikäs, nahkaremmillä varustettu Android Wear -laite. ZenWatchin näyttö on valitettavasti neliskulmainen eikä pyöreä, kuten muutamalla muulla valmistajalla ja näytön reunoilla on myös kohtuullisen isot reunukset. Muuten laite näyttää oikein hyvältä ja jykevältä.

Asus esitteli puhelun hiljentämistä peittämällä kellon (Cover to Mute), taputtamalla näyttöä kolmella sormella löytääkseen kadonneen puhelimen (TapTap find my phone) sekä kameran etäohjausta suoraan ZenWatchista. ZenWatchia voi personoida mieleisekseen yli sadalla mukana tulevalla erilaisella kelloataululla, jotka sopivat lähes jokaiseen tilaisuuteen ja mielialaan. ZenWatch on tulossa euroopaan 199 euron hintaan.

Tämä valitettavasti ei koske Suomea ennen kuin Google vapauttaa Android Wearin myös meille pohjoisemmassa asuville.

ZenWatch:

ZenFone: