Sony julkaisi IFAssa Z3 Tablet Compactin, joka on monipuolinen pölyn ja veden kestävä 8″ kokoinen viihdelaite. Se kytkeytyy PS4:ään ja sillä voi pelata PS4-pelejä langattoman verkon kautta.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact on ensiluokkainen viihdelaite, joka on täydellisesti käteen istuva ja niin kevyt, että painoa tuskin tuntee.

Tabletissa käytetään Sonyn markkinoiden johtavaa pöly- ja kosteussuojausta (IP 68) ja Sonyn uutta akkutekniikkaa, joka riittää jopa 13 tunnin keskeytymättömään multimedian käyttöön ilman lataamista.

Playstation ja Xperia Z3 Tablet Compact

Xperia Z3 Tablet Compact on ensimmäinen taulutietokone, jossa on PS4 Remote Play. Ominaisuuden avulla on helppo muodostaa yhteys Playstation 4 -pelikonsoliin ja hallita sitä tabletilla. Jos esimerkiksi PS4-konsoliin liitetty televisio on varattu, Xperia Z3 Tablet Compact voidaan liittää konsoliin Wi-Fi-yhteydellä, minkä jälkeen pelaaminen onnistuu langattomasti tabletilla. PS4 Remote Play julkaistaan marraskuussa.

– Taulutietokonetta on pitkään käytetty lisänäyttönä kodeissa, mutta sitä on harvoin otettu mukaan arkipäivään älypuhelimen tavoin. Se on kuitenkin nyt muuttumassa, kun taulutietokoneista kehitetään entistä kevyempiä ja joustavampia. Xperia Z3 Tablet Compactin julkaisun myötä pyrimme tietenkin ottamaan tämän kehityksen ohjat käsiimme, kertoo Ola Lilja Molén, Sony Mobilen markkinointijohtaja Pohjoismaissa.

Laadukkaat materiaalit

Sony Mobilella on pitkä kokemus laadukkaiden ja tyylikkäiden laitteiden valmistuksesta – myös Xperia Z3 Tablet Compact on osoitus siitä. Pyöristetyt kulmat ovat ruostumatonta terästä ja näyttö karkaistua lasia, minkä ansiosta Xperia Z3 Tablet Compact on kestävä ja ylellisen tuntuinen.

Maailman nopein prosessori pienessä tabletissa

Xperia Z3 Tablet Compact tarjoaa viihdettä tinkimättömällä tavalla, sillä siinä on maailman nopein tablettiprosessori. 2,5 GHz:n Qualcomm® Snapdragon™ 801 -neliydinprosessori6 ja 3 GB RAM huolehtivat siitä, että järeimmätkin sovellukset pyörivät laitteessa ongelmitta. Qualcomm® Adreno™ 330 GPU -grafiikkakortin suorituskyky on 25 prosenttia parempi kuin aiemmilla grafiikkakorteilla, mikä tehostaa 3D-pelien toimintaa.

Kirkkain näyttö kaikista Sony-tableteista

Xperia Z3 Tablet Compactissa on käytetty Sonyn uusista BRAVIA-televisioista tuttua Live Color LED -tekniikkaa, joka tuottaa syvät ja todenmukaiset värit. Älykäs X-Reality-järjestelmä analysoi jokaisen kuvan ja parantaa kuvia siten, että katselukokemus on mahdollisimman miellyttävä. Lisäksi Xperia Z3 Tablet Compactin näyttö on kirkkain kaikista tähän mennessä esitellyistä Sony-taulutietokoneista. Suuri kirkkaus helpottaa käyttöä ulkona voimakkaassa auringonpaisteessa.

Kaksi hyvää kameraa

Xperia Z3 Tablet Compactissa on kaksi kameraa. Takapuolella on 8,1 megapikselin kamera, jolla voidaan tallentaa Full HD -videoita Sonyn Exmor RS -tekniikalla. Tehokas prosessori yhdistää automaattisesti kasvojentunnistuksen, laajan dynaamisen alueen kuvauksen (HDR) ja kohinanvaimennuksen toisiinsa, jotta kuvasta tulee mahdollisimman laadukas. Etupuolella on 2,2 megapikselin kamera, joka soveltuu hyvin videokeskusteluun perheenjäsenten ja ystävien kanssa.

Älykkäät ja hauskat kamerasovellukset

Xperia Z3 Tablet Compact kehittää käyttäjän valokuvaus- ja videointitaitoja tarjoamalla hauskoja ja käytännöllisiä sovelluksia suoraan kameran käyttöliittymässä. Tabletin mukana toimitetaan seuraavat seitsemän uutta sovellusta ja lisää on ladattavissa Google Playsta.

 • Face in

Face in -sovellus videoi samanaikaisesti sekä tapahtuman että kuvaajan. Näin kuvaaja saa talteen sekä tapahtuman että tapahtuman hänessä herättämät reaktiot.

 • Live on YouTube by Xperia

Videoita voidaan lähettää livenä YouTubeen.

 • Sticker creator

Suosikkikuvat voidaan muuntaa postimerkeiksi.

 • Movie creator

Valokuvia tai videoita voidaan yhdistää toisiinsa yhdeksi videoksi.

 • Sound photo

Kuviin voidaan lisätä ääntä.

 • Multicamera

Tapahtuma voidaan videoida useista kuvakulmista yhdistämällä toisiinsa jopa kolme samanaikaisesti kuvaavaa Xperia-laitetta.

 • AR fun

Valokuviin ja videoihin voidaan lisätä hauskoja animaatioita.

Xperia Z3 Tablet Compactin kamerasovellukset kuuluvat Sonyn ekosysteemiin, jonka kautta yhteistyökumppanit nyt ja tulevaisuudessa voivat tarjota uusia, hauskoja ja käytännöllisiä valokuvaus- ja videointikokemuksia helposti – suoraan kameran käyttöliittymästä.

Xperia Z3 Tablet Compact -taulutietokoneen tärkeimmät ominaisuudet

 • Maailman ohuin (6,4 mm) ja kevyin (270 g) taulutietokone.
 • Pöly- ja kosteussuojaus IP 68 – korkein saavutettavissa oleva luokitus.
 • 4G ja Qualcomm® Snapdragon™ 801 -neliydinprosessori, 2,5 GHz, 3 GB RAM
 • Pöly- ja kosteussuojaus IP 68 – korkein saavutettavissa oleva luokitus.
 • Akunkesto jopa 13 tuntia, jota voidaan entisestään pidentää STAMINA-tilalla.
 • Mobiililaitteille kehitetty 8 tuuman Full HD TRILUMINOS™ -näyttö, jossa on Live Colour LED, X-Reality™-kuvamoottori sekä suuri kirkkaus käytön helpottamiseksi ulkona voimakkaassa auringonpaisteessa.
 • S-Force Surround™ Sound ja Digital Noise Cancelling tuottavat erittäin laadukkaan äänen.

Xperia Z3 Tablet Compactissa on Android KitKat (4.4.4). Tabletti on saatavana mustana ja valkoisena ja varustettuna 4G- tai Wi-Fi-yhteydellä. Myynti Suomessa alkaa loppuvuoden aikana.

Täydet tuotetiedot ovat täällä