Sonyn ensimmäisen kompaktin kaiutinpalkkisarjan uudet Soundbarit tarjoavat ratkaisun kaikkiin äänentoistotarpeisiin kotona. Sekä HT-MT500 että HT-MT300 sulautuvat olohuoneiden uusimpiin sisustustrendeihin tarjoillen samalla puhdasta ja luonnollista, korkealaatuista äänielämystä. Soundbarit toimivat myös langattomina kaiuttimina musiikin kuuntelua varten.

S-Force PRO Front Surround -ominaisuuden ansiosta Soundbarit parantavat mitä tahansa ääntä. Ääni ympäröi katselijan kuin elokuvasalissa ja kuljettaa keskelle lempielokuvan maailmaa. Molemmat mallit toimivat langattomasti Bluetoothilla ja NFC:llä, minkä lisäksi MT-HT500:ssa on Spotify Connect ja sisäänrakennettu Chromecast, jotka mahdollistavat pääsyn yli sataan suoratoistosovellukseen.

Kompakti Soundbar HT-MT500 on saatavilla Euroopassa hiilenmustan värisenä maaliskuussa 2017, ja sen suositushinta on noin 650 euroa.

Kompakti Soundbar HT-MT300 on saatavilla Euroopassa hiilenmustan värisenä (MT300) helmikuussa 2017, ja kermanvalkoisen värisenä (MT301) maaliskuussa 2017. Niiden suositushinta on noin 350 euroa.