Sony täydentää sen nykyistä kodin äänen- ja kuvantoiston tuoteperhettä UBP-X800 4K Ultra HD Blu-ray Disc Player -soittimella, Dolby Atmos®-teknologiaa tukevalla HT-ST5000 -soundbarilla ja DTS:X®-teknologialla varustetulla STR-DN1080 AV-viritinvahvistimella. Vaikuttavimmasta mahdollisesta äänen- ja kuvantoistosta nauttiminen kotona vaatii parasta mahdollista teknologiaa, mikä tarkoittaa nykyteknologialla 4K HDR -tasoista kuvaa ja objektipohjaista ääntä Dolby Atmos- ja DTS:X-ääniteknologialla.

UBP-X800 4K Ultra HD Blu-ray -soitin edustaa viimeisintä Ultra HD -teknologiaa. Soitin on suunniteltu yhteisyössä Sony Pictures Entertainmentin kanssa taaten 4K Ultra HD Blu-ray -levyjen kuvanlaadun juuri niin hienoksi kuin elokuvatekijät sen alun perin tarkoittivat.

Myös Sony Pictures Entertainmentin kanssa yhteistyössä suunniteltu HT-ST5000-soundbar liittyy Dolby Atmos HoundDog -ääniteknologian mukanaan tuomaan vallankumoukseen ja tuottaa parhaan mahdollisen kuulijan ympäröivän 3D-äänen elokuvateatterimaisen kokemuksen varmistamiseksi.

Dolby Atmos- ja DTS:X-ääniteknologioiden lisäksi STR-DN1080-viritinvahvistimesta löytyy 4K HDR -läpimeno ja -ylösskaalaus sekä korkearesoluutiotasoinen äänentoisto sisältäen DSD native -toiston.

 

USP-X800 on saatavilla keväällä 2017 ja sen suositushinta on noin 500 euroa.

HT-ST5000 on saatavilla keväällä 2017 ja sen suositushinta on noin 1800 euroa.

STR-DN1080 on saatavilla keväällä 2017 ja sen suositushinta on noin 850 euroa.