Logitech tuo myyntiin anodisoidusta alumiinista valmistetun pelinäppäimistön. Sen muita erityisominaisuuksia ovat mekaaniset kytkimet, taustavalaistus ja USB -läpivienti.

Logitech G413 on mekaaninen pelinäppäimistö, joka on suunniteltu tarkkuus ja suorituskyky etusijalla yhdistäen saumattomasti tasapainoisen ja modernin muotoilun sekä anodisoidusta alumiinista valmistetun kansiosan.

”Käytimme valtavasti aikaa tämän näppäimistön muotoiluun ja suunnitteluun, jotta voisimme tarjota suorituskykyä, hyvät ominaisuudet ja edullisen hinnan”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Loimme näppäimistön, jossa yhdistyvät USB -läpivienti, taustavalaistus ja metallikansi. Uskomme, että tässä on täydellinen tasapaino ominaisuuksien, muotoilun ja hinnan suhteen.”

Näyttävä muotoilu pitää sisällään Logitechin omat mekaaniset Romer G -kytkimet, jotka takaavat välittömän ja tarkan vasteen näppäimiä painettaessa. Erikoisuutena Romer G -kytkimissä on vain 1,5 millimetrin painallusväli sekä äärimmäinen kestävyys. Tyypillisiin mekaanisiin kytkimiin verrattuna Romer G takaa jopa 25 prosenttia nopeamman vasteen lyhyen painallusvälinsä ansiosta.

Näppäimistö on varustettu myös taustavalaistuilla näppäimillä, ja USB -läpiviennin ansiosta näppäimistöön voidaan helposti liittää mikä tahansa USB -liitännällä varustettu laite.

Erillisillä medianäppäimillä voidaan säätää musiikintoistoa tai äänenvoimakkuutta sekä valita taustavalaistuksen asetuksia. Makropainikkeisiin voidaan tallentaa erilaisia pelimakroja eli useita toimintoja ketjuksi yhdellä napinpainalluksella.

Näppäimistön materiaali on harjattua lentokonetason alumiinin ja mangnesiumin seosta, joka tekee näppäimistöstä kevyen ja näyttävän. Anodisoinnin ansiosta materiaali kestää myös korroosion.

Logitech G413 tulee saataville kahdessa eri värissä. Vaihtoehtoina on tummempi Logitech G413 Carbon punaisella taustavalaistuksella sekä vaaleampi Logitech G413 Silver ikonisella valkoisella taustavalaistuksella.

Pelinäppäimistö tulee myyntiin huhtikuun aikana 99 euron suositushintaan.